Odesláno 17. února 2009 16 let jo jo svatá pravda jeden den "nová" rychlost pak pár dní stará rychlost a občas poloviční či ani to ne rychlost.... dosud jsem byl s UPC spokojenej, ale teď to začíná stát za prd....
Odesláno 17. února 2009 16 let jo jo svatá pravda jeden den "nová" rychlost pak pár dní stará rychlost a občas poloviční či ani to ne rychlost.... dosud jsem byl s UPC spokojenej, ale teď to začíná stát za prd.... Musím 100% souhlasit od Prosince 2008 mě UPC hodně sere 2048kb/s 128kb/s když si platím 570Kč.Co to má znamenat furt,když UPC je jako O2 ty taky naslibují 8Mb/s a máte pouze 4Mb/s.
Odesláno 20. února 2009 16 let buďte rádi, že můžete vůbec surfovat.Za těch pár šušní co platíte máte všichni královskej net a ještě držkujete Ty budes asi radnej debil co?? Nic ve zlym ale tohle je mysleno osobne. Zakaznik je predevsim spotrebitel a zijeme v trznim hospodarstvi, kde si za sve penize kupuju jasne specifikovane sluzby, prostredkem je mi k tomu smlouva s danou spolecnosti. Tyhle keci co si prave vyblil jsou typicke pro jinou dobu - a to komunismus.
Odesláno 20. února 2009 16 let Vy jste všichni strašní chudaci a ubožaci jelikož neumite ovladat svoje počitače a routry a pak jen brečite hlavně furt jenom DC a TORENTY to vám jde moc dobře
Odesláno 20. února 2009 16 let Vy jste všichni strašní chudaci a ubožaci jelikož neumite ovladat svoje počitače a routry a pak jen brečite hlavně furt jenom DC a TORENTY to vám jde moc dobřepointa? bez pointy!
Odesláno 20. února 2009 16 let budeš se divit, a asi mám štěstí, ale mě to jede celou dobu, tak jak má...takže 8Mb a nyní těch 10Mb (mám Light)...a nikdy jsem s netem problémy neměl (jen při instalaci)..takže nevim... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 20. února 2009 16 let Vy jste všichni strašní chudaci a ubožaci jelikož neumite ovladat svoje počitače a routry a pak jen brečite hlavně furt jenom DC a TORENTY to vám jde moc dobře a ty asi neumis moc ovladat cestinu, kdyz uz pisu bez diakritiky, tak vsechno, aspon to nevypada tak blbe
Odesláno 28. dubna 2009 15 let http://forum.zive.sk/viewtopic.php?f=924&t=1070956&sid=92159db472adbdc47935b5064937c99e
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.