Přejít na obsah

Jedním DO se bohužel současně ovládají všechny Handany

Doporučené příspěvky

Návštěvník mag_cz

Ja to mam doma zapojeno tak, ze mam hned za antennim vystupem (ze zdi) rozbocovac a pak mi do kazdeho STB vede fyzicky jiny kabel. Kvalita je takova nejaka no nic moc mi prijde, ale myslim, ze to neni tim rozbocovacem. Treba Eurosport HD, National Geografic HT, VOOM HD jsou super, HBO HD a Filmox HD jsou na pytel, kostickujou atd... mam pocit, ze je to spis muxem, kde bezi, nez tim zapojenim...

Nicmene: mozna bych to zkusil zapojit do serie, jak pisete vy... A ted se mozna zeptam blbe: kdyz je prvni 6000, z ni jde koax do 7000 a z obou pak vystupy do TV, neovlivnuje se volba kanalu na 7000 tim, co je na 6000? Jsou na sobe programove zcela nezavisle? Jdou HD programy na 7000, i kdyz je zapojena v serii az za 6000?

Návštěvník onak

Volba kanálů se nijak neovlivňuje. Nejsou na sobě závislé. HD programy jdou na 7000, i když je až za 6000. Měl jsem to zapojené 6000 pak 7000 i 7000 a pak 6000, ale pokaždý to fungovalo správně, bez chyb, bez záseků, apod. Samozřejmě, že občas to zakostičkuje, nebo tak, ale to už prostě patří ke kabelovce.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...