Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nežádal jste prosím někdo v posledních dvou měsících o tento přístroj u UPC? Já jsem o něj žádal začátkem prosince a dodnes ho nemám. Po telefonickém dotazu mi bylo sděleno, že bude k dispozici až koncem února. Neznáte někdo příčinu nedostatku těchto přístrojů u UPC?

Upraveno uživatelem J.Š.

Odesláno

Ano, v soucasne dobe nejsou skladem. Pry budou po 20.unoru.

Odesláno

Nez ta lod sem z Korey dopluje, tak to chvily trva a ted ti pirati u Somalska ... :wink:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Sakra Tomusi to mně nenapadlo!!

Odesláno

ať seženou HD STB s HDD a hned jim jednu šestitisícovku vrátím :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno
Ano, v soucasne dobe nejsou skladem. Pry budou po 20.unoru.

dostupné už jsou.jenom se opět potvrdilo,že levá ruka UPC neví,co dělá její pravá ruka.na jejich objednávkové lince 800 ...jsem kolem 12.2 pronesl dotaz,jestli ho už mají na skladě,že bych si ho objednal a bylo mě zděleno,že to není problém,že už ho mají a domluvili jsme si termín.asi o 3 dny později jsem volal na KC jenom kvůli připomenutí termínu,protože jsem ho zapoměl a bylo my zděleno,že je to nějaká mejlka,že tyto STB ještě nemají.když jsem operátorovy zdělil,že je to blbost ,tak si to šel někam zjistit a ejhle,už i na tam je měli.omluvil se mě a zjistil mě ten termín.očividně operátorům zapoměli říct,že je mají už na skladě

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Mohu potvrdit, ze DVRka uz dostupna jsou. Ted jsem volal na infolinku a normalne jsem jsem jej objednal. Pry jsou dostupna uz neco pres tyden. Ted akorat cekam na technika, ktery v mem pripade prijde v pondeli.

• po měsících...
Odesláno

Pokud mate v planu si u UPC objednat STB DVR CV-6000, tak budete pry muset chvily pockat, udajne nyni nejsou na sklade a budou az po 5.11. 2009.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

to by mohli nabizet neco HD PVR a SD uz ani nevozit:-)

Odesláno
Pokud mate v planu si u UPC objednat STB DVR CV-6000, tak budete pry muset chvily pockat, udajne nyni nejsou na sklade a budou az po 5.11. 2009.

Což možná vysvětluje to, že se mi z UPC nikdo neozval na moje hlášení vadného disku v DVR s žádosti o výměnu...

No, ještě chvilku vyčkám a pak doma najdu nějaký disk :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague