Odesláno 17. února 2009 16 let Zdravím mám u UPC digitální televize problém mám zaplacené téměř všechny programy, ale objednáním novového strašného nahrávacího rekordéru mi deaktuvovali kartu v původní set top boxu.. máte s tím někdo taky zkušenosti? na jednom zařízení mám téměř vše, ale na druhém vůbec nic
Odesláno 18. února 2009 16 let tak pokud se nemilim tak to je jasne ! UPC ma prece karty vzdy sparovane s danym zarizenim !! Ja kdyz kdysi prechazel z H5000 na H6000 tak jsem dostal i novou kartu a tu starou si technik odvezl .
Odesláno 18. února 2009 16 let Pokud mas domluvene ze si nechas oba STB, tak by na obou mela jet stejna programova nabidka, pokud nejede, tak zavolej na infolinku a domluv si napravu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. února 2009 16 let měl jsem dva Handany 6000 a 7000 a došly mi dva moduly a jelo to všechno do té doby než jsem požádal o odebrání Handanů
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.