Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Náhrávky označené CAS nejdou přenést, předtím ty které byly označené jako FAT jsem mohl přenášet v pohodě. Nevím, co jsem kde změnil, že všechny poslední jsou CAS a po stisknutí UPLOAD mi to hlásí chybu. Dík za radu.

Odesláno
Nevím, co jsem kde změnil, že všechny poslední jsou CAS a po stisknutí UPLOAD mi to hlásí chybu.

Takže, jestli to máš na svědomí Ty, nechť Tě Všichni kamenují :lol: Pravda je ovšem taková, že UPC začal kódovat veškeré programy (tedy, poněkud kecám, nadále můžes svým obvyklým způsobem přenášet do PC programy UPC Expres)

Odesláno

Zvlášní je to, že kódem CAS jsou označené všechny poslední nahrávky z placených i neplacených kanálů, přičemž předtím byly stejné kanále označované jednotně FTA - ale ty mimo vyvolenou desítku nešly přenášet. Jde mi teď konkrétně jen o ČT1 - přetáhl jsem 6 dílů Stíhači v boji a sedmý už nejde. :cry:

Odesláno

Máš pravdu, technik UPC to potvrdil - od úterka to kódují. Takže mám smůlu. 6 dílů jsem převed, sedmý ani ťuk.

Odesláno

Bohuzel diky par chmatakum doslo k zakodovani vsech kanalu vysilanych v digitalu a diky tomu jiz prakticky neni mozne prenaset nahrane porady z DVR do PC

a zaroven kdo ma STB ci TV bez dekoderu uvidi take prd.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Bohuzel diky par chmatakum doslo k zakodovani vsech kanalu vysilanych v digitalu ...

Co tím myslíš ? Jací chmatáci ?.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

Bohužel v rámci vloupání do bytů mizely i stb čka. Ty se pak objevovali různě v zástavárnách a nebo pokoutně po hospodách a pod. Naprosto chápu zakodování všech kanálů a spárování s kartou tudíš zabránění spojit takovou kartu s jiným STB. S tím jen souhlasím

Odesláno

Ano, a pak jsou tu ti co nevraceli STB a nechavali si ho.

Temto chmatakum ted muzeme podekovat.

Ale na druhou stranu UPC za to do jiste miry muze samo, kdyby STB pujcovalo za nejakou financni zalohu, tak by k tomu asi nedochazelo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jaksi nechápu souvislost mezi kódováním programů a "chmatáky". Kradená STB jsou komukoli na dvě věci, pokud není zákazníkem UPC. Pokud je zákazníkem UPC, pak za dodávku sígnálu musí platit a jak "koupený" signál využívá je pouze jeho věcí

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague