Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Tady v Praglu ani Ň. automat ladění nepomohlo. ani jedna TV s modulem se nechytá. :(

V Praglu 6 na Handanu OK.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Nyní jsem se trochu vytočil. Zavolal jsem na UPC a zeptal se proč mi nejdou zmíněné kanály naladit. Odpověď byla, že o tom vůbec nevědí-tedy o těch nových kanálech a kde jsem to prý vzal. No nepoonďali by jste se z toho. Tak UPC nic neví.

Výsledek - rozvrtal jsem si řazení kanálů a k ničemu

Odesláno

Dal jsem vyhledat automaticky, našly se nové kanály, zařadily se na konec všech již naladěných a odtud jsem si je ručně přenesl tam, kam jsem považoval za vhodné.

Jak se při tomhle dá něco rozházet?

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

naprosto jednoduše. Když máš TV s modulem a dáš automat ladění tak se ti kanály rozhází podle toho jak je UPC řafdí, ale ppokud si je poskládáš podle vlastní potřeby, tak máš smůlu.

Odesláno

No to je ovšem nemilé :-(

S jakými parametry vyhledáváš? Já mám na Handanu:

frekvence od: 114 MHz

Frekvence do: 858 MHz

Symbolrate 1: 6900

Symbolrate 2: 5000

Symbolrate 3: 6111

zapnuto 64QAM

a nové programy to najde - jde to v televizi s modulem také nastavit?

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

proč tam máš tech 6111 ???

Odesláno

protože to tam bylo když mi to donesli :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

hodi mi nekdo prosim frekvenci (manualni ladeni) pro Prahu ? :P

zatim mi to automat na Handanu nenašel :?

jo a to HBO HD v balíčku HBO funguje ? jestli jo tak jsem rád a mám takhle s Barrandovem o 2 HD kanály víc, jupí :lol::)

Odesláno

Barrandov TV HD 730/64/6900

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague