Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak na Jižním Městě už to jede taky na 730.

Odesláno

tak kdaž spustím rychlé ladění tak tam mám 88 programů, ale ty nové ne. Když dám úplné ladění tak je tam kanálů méně cca o 5, ale jsou tam ty nové. Začínám uvažovat o návratu k H7000. Jo při úplněm začíná na 1 kanále HBO a CT1 někde na 8.

Odesláno

vypni pres noc STB z elektriny a rano to znovu prelad pres automaticky ladeni a melo by byt vse OK

Odesláno

Biog rob já mám modul a ne stb.

Odesláno

Já mám modul v Sonce a naladilo se to samo. Musí se ale nechat nějaký čas vypnuté /dálkovým ovládáním , ne vypínačem/, tedy v standby. Také se to doplnilo na konec nastavených a seřazených programů, které tam byly předtím.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

HaWe díky za info. Bohužel, kdybych nynní vypnul TV tal mne žerna ukamenuje. Asi jak dlouho to mám nechat vypnuté?

Odesláno

No nemám to přesně odzkoušené, ale dnes odpoledne to snad bylo skoro 2 hod takto vypnuté. Nejlepší bude asi to dnes nechat přes noc.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

HaWe díky udělám

Odesláno

Na začátku března budou přidány další programy: Fashion TV a Sport 2. Měla by být i Nova HD, tak se můžeme těšit.

Odesláno

mně by spíše zajímalo, kdy bude program Fishing and hunting

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague