Odesláno 27. března 2009 16 let napsal jsem ten samí mail co jsem posílal včera i panu Malinovi, tak uvidim co odpoví on..určitě ale něco smysuplnějšího než KC Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 27. března 2009 16 let hm a v jaké jsi lokalitě a kdy to tam naskočilo ? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 27. března 2009 16 let Jack , dobry napad s tim Malinou ! Upraveno 27. března 2009 16 let uživatelem Big.rob
Odesláno 27. března 2009 16 let A naskočil jen název nebo i obraz? I obraz vyfot to mobilem a hod sem screan !
Odesláno 27. března 2009 16 let A naskočil jen název nebo i obraz? I obraz vyfot to mobilem a hod sem screan ! Stejně nám to bude všem prd platný.dokud si ten kanál nezaregistrují u RRTV,tak ho tam nedají.z jejich strany jsou to pouze zkoušky.a že se to občas objeví na obrazovce asi znamená,že to nějaký technik zkouší a občas "zmáčke blbej knoflík" a my to na okamžik můžeme vydět.tod můj názor - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 27. března 2009 16 let a proc by si to museli registrovat , je to program kterej uzmaji registrovanej !! copak HD barrandov si taky registrovali neni to novej program jen " datovy tok " Upraveno 27. března 2009 16 let uživatelem Big.rob
Odesláno 27. března 2009 16 let Ukoncuju debatu a verte tomu ze uz do tohohle fora nenapisu je to o nicem a stupidni citace abych to vyfotil kdyz jsem o par prispevku zpet napsal ze tam NOVA HD byla jen na chvili se proste komentovat neda Jen jsem Vas chtel informovat ze tam NOVA HD s nejvetsi pravdepodobnosti bude
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.