Přejít na obsah

všeobecný POKEC okolo DVB aneb tlachání o všem možném :-)


Návštěvník Big.rob

Doporučené příspěvky

Ne, to už tady je částečně od Datelu Praha (možná rok 2000) a ke konci (pádu) Kabel Plusu a při konečné kapitulační koupi celopražského vše kabelového (vše zničujícího konkurenčního) UPC CZ, přeneslo do své nabídky ještě novější prvky v účtování, dle kab kurzu . Pamatujte a nebo čtěte dřívější příspěvky, od nějakého roku (zase v závorce asi na přelomu 2001 a 2002, dosud se už účtují dolary za hlavičku čeeského diváčka, tedy diváka na jednotlivý jinak drahý program. Začali tím němci (PRO7, ZDF, ARD, RTL), když začali účtovat markyza svůj program, ve chvíli, jenž zjistli, že už český mediální kabelový svět není zase tak chudý chudý :) Prostě jsme měli v peněžence už tolik, že mediální svět chtěl taky něco za našeho domácího rozpočtu. I SpoRT 2 chce dnes vydělávat, vždyť maďarský tv program už dnes ví, že my češi jsme poněkud bohatší, než jejich mateřský v krizi krotící se národ. Bude se zdražovat, ale na obhajovu UPC, ta už tolik neplatí za programy dopingové ceny, jako konkurence. Proto střízlivě uvažujte, když budete měnit providera za jiného plného HD programového dodavatele signálu, třeba ze satelitu.Ceny budou pro náš malý trh vždycky srovnatelné. Příkladem může být mobilní operátor, nebo snad mi doporučíte levnějšího, tedy mnohem výhodného operátora v mobilní síti? Lidé, neblbněte a raději bděte. Mimochodem, tento UPC fórum nemá žádný smysl a promiňte mi můj názor, opět jsem byl vyhoštěn a tentokrát mi byl zrušený účet, kde jsem si začal psát pro mne s velmi sympatickým zde člověkem, vlastně krajanem. Jsem stále přesvědčený o tom, že toto fórum není ani oficiálním a stejně tak užitečným, ale bylo založeno někým "úchylem", jenž se baví lidmi, kteří si jenom stěžují na nesprávném hrobě! Pokud mi chcete napsat, napiště prosim na adresu karel.hr@gmail.com Slibuji, že založím objektivní upc forum a pokud budete mít zájem, prosím, napište mi. Postarám se i o to, abych byl dříve ve vyhládavačích, než tento sprofanovaný jednoduchý chat někoho si, kdo nemá zájem o demokratickou a diskusi. Karel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Big.rob

:pale: :pale: :pale: tak ted teda po precteni tveho prispevku vubec nevim co si mam myslet .... me se teda nezda ze by na tomto foru clovek nemohl demokraticky vyjadrit svuj nazor , pripada me ze pokud nejsi vulgarni tak je tu mozno snad vse :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodem, tento UPC fórum nemá žádný smysl a promiňte mi můj názor, opět jsem byl vyhoštěn a tentokrát mi byl zrušený účet, kde jsem si začal psát pro mne s velmi sympatickým zde člověkem, vlastně krajanem. Jsem stále přesvědčený o tom, že toto fórum není ani oficiálním a stejně tak užitečným, ale bylo založeno někým "úchylem", jenž se baví lidmi, kteří si jenom stěžují na nesprávném hrobě!

Pokud mas na mysli tento prispevek:

http://www.upczone.cz/viewtopic.php?p=3 ... ght=#33214

tak vez, ze prave nyni jsem ho cetl poprve a nejsem si vedom ze bych zde v poslednich mesicich nekomu omezoval pristup na forum nebo rusil aktivni ucet (krome spambotu).

Pokud jiz na neco takoveho dojde, tak vzdy po predchozim upozorneni a vzdy pouze za poruseni zdejsich pravidel, ktera si muze kazdy precist a mel by je znat.

 

Vas ucet "Karel" ani vase IP adresa nijak blokovany nejsou !

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Big.rob

možná o tom již víte , ale pro mne je to novinka , citace z netu :

 

Nový kanál HD+

 

Společnost SAT Plus připravuje také provoz nového kanálu HD+. Testovací režim už v tuto chvíli běží. UPC rozjelo vysoké rozlišení v kabelových sítích a společnost chce ještě doladit formáty. Důvodem je také to, že vysílat pro nízkonákladové stanice v MPEG-4 a navíc ještě v HD, je finančně náročné. Většina obsahu na kanálu by měla být původní tvorbou. Pokud se objeví zajímavý pořad ze zahraničí, SAT Plus se mu bránit nebude. Důvodem pro spuštění takového kanálu je skutečnost, že většina programů, které začnou vysílat, budou pouze HD verze těch klasických. Proto chce společnost nabídnout program, který bude dělán pouze z původní tvorby a půjde o originál. Datum ostrého startu kanálu pro zákazníky v kabelových sítích však ještě není stanoven.

 

takže tu máme výhledově další digitální televizi :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Big.rob

to IP: 89.176.244.50 "KAREL"

 

tak se k tomu co ti napsal TOMUS srabe vyjadri !!! nechci te neak urazit ,ale jedinej kdo me tu pripada jako "uchyl" jak si nazval TOMUSE jsi TY. Nevim co si tu lecis za mindraky. Jak psal jiz tomus , toto je normalne demokraticke forum , ucty se tu jen tak nerusi a pokud nejsi vulgarni tak ani prispevky se necenzuruji .... tak se prober .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen aby to UPC neřešilo zvýšením poplatků s výmluvou, že za to musí platit..
U největší kabelové společnosti v Česku - UPC Česká republika - si doposud službu UPC Digital objednalo přibližně 340 tisíc zákazníků a operátor se tak může dostat měsíčně k částce okolo 300 milionů korun. Další miliony pak platí zákazníci, kteří od ní mají službu UPC Direct. S odvoláním na ročenku Česká televize list informuje o tom, že v tuzemsku by měly být téměř čtyři miliony TV domácností, kteří vynaloží na přechod přibližně tři až čtyři miliardy korun.Kde je problém určitě ne v ceně. :shock:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Již jsem tento problém s přihlášením psal dvakrát, proto mě moc překvapuje, že vy to čtete prvně s vaší neohroženou zbraní!? Ano, několikrát jsem se nedostal se svým názorem na chat a na svůj vlastní účet. Proto jsem přišel k podezření, že mě tady nemusíte v rámci "UPC". Jsem dnes ajťák a umím se tak trochu dostat tam, kam nesmím. Napiště tady prosím všem, kdo tento chat jmenovitě a s detaily o suběktu provozuje a čemu prosím a komu slouží??? Prosím Vás, nepište ve stylu Ratha a Paroubka a hodně otevřeně. Karel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...