Přejít na obsah

všeobecný POKEC okolo DVB aneb tlachání o všem možném :-)


Návštěvník Big.rob

Doporučené příspěvky

Již jsem tento problém s přihlášením psal dvakrát, proto mě moc překvapuje, že vy to čtete prvně s vaší neohroženou zbraní!? Ano, několikrát jsem se nedostal se svým názorem na chat a na svůj vlastní účet. Proto jsem přišel k podezření, že mě tady nemusíte v rámci "UPC". Jsem dnes ajťák a umím se tak trochu dostat tam, kam nesmím. Napiště tady prosím všem, kdo tento chat jmenovitě a s detaily o suběktu provozuje a čemu prosím a komu slouží??? Prosím Vás, nepište ve stylu Ratha a Paroubka a hodně otevřeně. Karel

 

Ty se nejdřív nauč česky, ty "suběkte"

 

... mimochodem, proč tady buzeruješ pod IP adresou, nemáš snad jméno, nebo jsi blbeček, který na chatech lákáš nezletilé?

IP: 78.102.106.65 .... myslíš, že nedokážu se dozvědět, který jsi ty a pod kterým providerem otravuješ lidem a nezletilým v chat a v celém Internetu život? Karel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to IP: 89.176.244.50 "KAREL"

 

tak se k tomu co ti napsal TOMUS srabe vyjadri !!! nechci te neak urazit ,ale jedinej kdo me tu pripada jako "uchyl" jak si nazval TOMUSE jsi TY. Nevim co si tu lecis za mindraky. Jak psal jiz tomus , toto je normalne demokraticke forum , ucty se tu jen tak nerusi a pokud nejsi vulgarni tak ani prispevky se necenzuruji .... tak se prober .

 

tak se upiš a uvidíš, vše kromě kabelových providerů je zatím v cz dotované for nabídce a bude húř! Mnou kritizované UPC už od začátku platí hotově a v celkem konečné částce vysilatelúm :) Tak co, jdeš do satelitu a nebo zůstaneš a budeš v rámcu UPC tady urážet lidi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karle, zacinas dost zlobit, zanech laskave urazek a narku a venuj se tematum tohoto fora,

v opacnem pripade ten ban skustecne odeme dostanes,

ber to jako posledni varovani, vic trpelivosti s tebou mit nebudu :!:

 

Odepsal jsem ti na tvůj email, tak nech vyhrůžky a čti moje privát emil, nabídku pro spolupráci a už slož tu hroznou "zbraň" palici. V opačném případě .... projev můj nesouhlass a opustím tvúj chudý chat. Karel .... asi už jsem ban dostal, ty to víš!

 

Sakra, buď me přátelé a využij moje zkušenosti pro lidi, kteří chtějí něco nového a plnohodnetného a nového v kabelovce v D VB-C. Buď tady velikým respektem třeba pro server http://www.ceskamedia.cz Tady bude pravda o tom, kde co je a bude, ty budeš první z mnohých a mé .... ! Karel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Big.rob

Pánové nechci vám do toho moc kecat ,ale omezte trochu ty "citace" , tento topic je tu něco přes měsíc a už tu máme 25 stran , o omezovaní citace hovoří i pravidla fóra :

6. Při odpovídání na poslední přispěvek v tématě pouzívejte tlačítko ODPOVĚDĚT, případně jestě na začátek vaší odpovědi můžete napsat jméno uživatele, na jehož příspěvek odpovídáte, tlačítko CITOVAT používejte jen na eventuální citaci některého staršího príspěvku v tématě, ale i tak citujte jen konkrétní větu a ne zbytečně celý příspěvek, protože se tím pak fórum stává nepřehledné. Upozorňuji ty co to někdo nebudou dodržovat, že jejich příspěvky budou bez milosti mazany nebo dostanou zákaz pristupu na forum !

 

Pravidla : http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=999

Upraveno uživatelem Big.rob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník yoky

Promiňte, ale už bychom se mohli vrátit k digiálu a ne tu tlachat o genitálu. Tak ví už někdo co se nového chystá? Jaká zlepšení u UPC a pod?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové nechci vám do toho moc kecat ,ale omezte trochu ty "citace"

Naprosty souhlas, driv jsem za tohle rozdaval i bany, ted uz to radsi ignoruju, protoze pravidla stejne skoro nikdo necte a abych neustale nekoho napominal, nebo to za nej mazal, na to nemam cas.

Do nove verze fora uz mam na to nachystany urcity omezeni.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...