Přejít na obsah

všeobecný POKEC okolo DVB aneb tlachání o všem možném :-)


Návštěvník Big.rob

Doporučené příspěvky

Návštěvník yoky

jasně BR vybudujem Spy Centrum, ale otázka zní k čemu. Nejsem si jist, že UPC ví co vlastně bude. Někdy mám pocit, žeto vlastně neví a tak jen mlží. Pracuji už 13 let v obchodní branži. A kdybych si dovolil něco zákazníkovi slíbit a hlavně to nedodržet, tak už nemám s kým obchodovat. Bohužel já na rozdíl od UPC mám konkurenci. Také si myslím, že nově vznikající subjekty v téhle oblasti postupují daleko příměji a průhledněji. Hlavně informují potenciální i stávající zákazníky o tom, co kde kdy a jak. Bohužel od UPC slyším jen bude to překvapení, těžte se a pod. a pokud to pak dopadne jako posledně s Fashion, Meteo programy, které byly vydávány za něco super, tak už si myslím, bude lepší než se připravit na překvapení raději počítat s infarktem co zase za brak přibude. Konec konců hodně se mluví o nových možných TV a jejich nových programech. Holt máme se na co těšit. :oops:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nabízím spoluprácí za ignorací mé ignorace. Nezlobím, jenom se nemohu koliktát přihlásit, není to z mé strany trochu substandard? Karel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promiňte, ale už bychom se mohli vrátit k digiálu a ne tu tlachat o genitálu. Tak ví už někdo co se nového chystá? Jaká zlepšení u UPC a pod?

vím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník yoky

Nejsem žádný IT odborník, ale mám tu 3 PC a z jednoho se přihlašuji s velkými problémy a někdy se bohužel nemohu přihlásit. Na něm jsou Visty a z druhého s XP to jde vždy v pohodě. Já vím leckdo bude tvrdit, že to je chyba mezi židlí a klávesnicí. ale bohužel je to tak a zatím jsem na to nepřišel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník yoky

Tommus pokusím se to popsat. jdeš na přihlášení zadáš údaje a dostataneš odpověď jste již přihlášen, ale když chceš odpovědět na příspěvek tak Ti to napíše musíte se nejprve přihlásit. Tak se chceš dle požadavku přihlásit, ale system hlásí jste už přihlášen a zda chceš odhlásit. Tak se odhlásíš znovu přihlásíš a the some problem. Už jsem to zjistil na dvou NTB jeden doma a jeden v práci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník yoky

IE8 používám pouze na tom co na něm píši a ten funguje bez problémů. Nefunguje to na NTB s WXP a IE7. Faktem, ale je, že IE8 se mi zdá taková prapodivná. Nabíhání je hodně pomalé, ale pak přepínáíní jde zase docela rychle. Opět upzorňuji, že se nedomnívám, že by to mělo něco společného s omezováním přístupu na tohle forum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...