Přejít na obsah

všeobecný POKEC okolo DVB aneb tlachání o všem možném :-)

Doporučené příspěvky

hm, http://www.parabola.cz/zpravicky/9595/c ... m-nova-hd/

to by UPC mělo udělat taky..i s jinými kanály.. kdyby UPC každej měsíc udělalo anketu na webu, chybí vám kanál xxx v nabídce...všichni by byly nakonec spokojeni

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Návštěvník Big.rob

Televize Prima plánuje možní již brzy vysílání v normě HD , info zde

Upraveno uživatelem Big.rob
Návštěvník Big.rob

v clanku p.Malina z UPC rika ze se ted zameri UPC na pridani atraktivich dokumentarnich programu , cituji " Ale chceme se zaměři především na divácky atraktivní dokumentární kanály." ze by nadeje na DoQ , History a podobne ??

http://www.tyden.cz/rubriky/media/telev ... 09195.html[/url]

no radeji aby pridali novu sport HD a novu HD, History v HD byl skvely taky.

mimochodem jde delat balicek dvou sluzeb napr. Supreme + 20 mB inet?

Návštěvník Big.rob

jelikož p. Karel má ban a nesmí se účastnit fóra požádal mě o zveřejnění následujícího textu zde :

... na chat už nepřijdu! Neudělal jsem nic nedemokratického v rámci open chatu! Jsem možná rebel, ale to patří ke každé diskuzi! Nemůže mě a nikoho nikdo zakázat, když nedělám nic nezákonného a dávám najevo svůj pocit, svůj názor! Já jsem neudělal nic, co by někoho poškodilo, nebo zneužilo. Pouze jsem napsal svůj názor. Robi, ty ještě věříš tomu, že tento člověk s palicí není UPC zaměstnanec. Znáš vůbec historii UPC? Cele představenstvo a vedení jsou lidé z ČR UPC Ostrava a Brno, bývalí zaměstnanci Kabel Plus! Víš to vůbec? Víš vůbec, co je firma Kabel Plus? UPC v české rebublice jsou jenom lidé ze zkrachovalé Kabel Plus. Dej si do vyhledávače Kabel Plus a uvidíš zoufalou historii a zkus si vyhledat lidi jmenovitě. Kabel Plus, kterí zničiil veškerý a zároveň UPC všechny kontakty všech vedlejších zemských privátních a veřejnoprávních tv. Já sám jsem za UPC komunikoval a psal si s něměckým velvyslanectvím a jsou dnes v šoku, že v Praze nejsou všechny tv programy v multiplexi, které jsou v dosažení teresticky až za Prahu. Jinak, víš o ženevské tv konvenci něco trochu? Tam kde lidé chytají tv kanály sousedních zemí, mají právo v kabelu sledovat tv sousedních zemí. Tak to zde v rámci UPC už (nedodžují ženevské konvence) neplatí. Jestli v Brně bydlíš, kde z bankonu a jiní sousedi nechytají ORF na domácí anténu, tak možná budou mít problém. Brzy dostaneš dopis, že pokrytí není srovnatelné se samotným pokrytím a rakouskou tv ti ruší v rámci nedokrytí. Třeba ne, není to diskuse, ale jenom má téze. Dále, UPC už nebude více rozšiřovat o mezinárodní stanice nabídku, bude, ale asi tak, že budeme mít příkladdem DEKO II., apod. Proč, protože neplatí za licenci, ale bude cálovat za reklamu celoUPC. Uvidíš, že je to pravda.

Upraveno uživatelem Big.rob

Myslím, že je škoda jakéhokoliv komentáře. UPC muselo Karlovi asi hodně ublížit, nebo to bylo obráceně ? Kdyby si ale dal tu práci a pátral v historii tohoto fóru, zjistil by, že s UPC historicky nemá nic společného, neboť jde o fórum bývalého Karnevalu. Takže ta linie Kabel plus - UPC trochu kulhá.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice

No me dost pripomina Byvaleho uzivatele Kompletu, kdo si na nej vzpomene, tak vi o cem mluvim, jinak uz to radeji komentovat nebudu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...