Přejít na obsah

všeobecný POKEC okolo DVB aneb tlachání o všem možném :-)

Doporučené příspěvky

Návštěvník yoky

Robe, ty ale provokuješ. A to si můžeš poskládat po balíčcích? Kde to funguje? Ví se kde jsou jejich loviště? Chci být uloven.

Jinak díky za info.

Mám dotaz jsem lokalita Praha 9 - černý most, když kouknu na seznam kanálů do stb (mám DVR) tak třeba Eurosport HD mám jako Voom HD a set list úplně jiný než můj otec který bydlí ve vršovicích. Nevíte jak je to možné ?

Zkus smazat vsechny kanaly a znovu je naladit,

melo by to odpovidat seznamu muxu, ktery je zde uveden.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Návštěvník yoky

Tomus před cca rokem jsem to porovnával s rodiči, kteří jsou na Žižkově-nedaleko od Vršovic a také měly jiný list než já v jiném konci Prahy. A bylo to od samého začátku kdy do UPC přišli. Nyní Ti neřeknu co měly, ale vím, že na tom byli o něco lépe a měli jsme stejné balíky.

Návštěvník Big.rob
Robe, ty ale provokuješ. A to si můžeš poskládat po balíčcích? Kde to funguje? Ví se kde jsou jejich loviště? Chci být uloven.

Jinak díky za info.

jde o toho noveho " konkurenta " :lol: pro UPC spol. http://www.riomedia.cz/

zde mas vice info - http://www.digizone.cz/clanky/rio-media ... -kvalitou/

Tomus před cca rokem jsem to porovnával s rodiči, kteří jsou na Žižkově-nedaleko od Vršovic a také měly jiný list než já v jiném konci Prahy. A bylo to od samého začátku kdy do UPC přišli. Nyní Ti neřeknu co měly, ale vím, že na tom byli o něco lépe a měli jsme stejné balíky.

Nemá to něco společného s tím ,že část Prahy byla před sloučením v síti Karnevalu a část v původním UPC ?

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice

Proč jsem pořád blokovaný, big.rob mi psal, že mám pausu do pátku 8.5.2009? Dokonce jsem byl ujištěný, že mi ty tomus se zbraní v ruce napíšeš email. To je opravdu demokratický chat? Napiš zde kdo jsi! Karel

Návštěvník Big.rob

Ahoj Karle , podle mne uz davno Ban nemas , seznam je zde : http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=394 ,

dokonce jsem uverejnil pred tim i tvuj prispevek ktery si me poslal na email s tim ze prosis o umisteni sem je na 27 listu tohoto tematu , tak pls pls nekric hned o demokracii ... jsem s UPC stejne nespokojeny jako ty !!!

Big.rob: hele poskoku tomuse, mám a nedělej, že o tom nevíš, že mám zákaz, právě ti píšu přes ne českou IP adresu. Nevěděl jsem, že nemohu na tomto chatu psát svobodně. nikdy jsem se zde neotřel o žádného jiného diskutujícího, kromě tomuse a teď tebe! Většinou jsem psal k tématu a k problémům kolem UPC. A urážky typu, že jsem byl ublížen ze strany UPC jsou dost nemístné. Pracoval jsem ve fifmě několik let a jestli jsem odešel, tak jenom kvůli mnohem lepším penězům k jiné nadnárodní společnosti. Ale o UPC a její strategii vím víc, než kdokoliv z Vás, tedy jestli tomus není zaměstnanec UPC de*il, jenž si zde tímto fórem nezvyšuje své minimalistické seběvědomí a ohromné pracovní a osobní mindráky, jak mě on sám osobně nazval níže v chatu.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...