Odesláno 17. května 2009 15 let Ja bych se moc neunahloval, jak uz jsem naznacil, co nevidet pribude nekolik novych kanalu. http://www.digizone.cz/clanky/pribyvaji ... n-preleva/
Odesláno 17. května 2009 15 let Je to tak, ale v září se vše změní! A to si pište! To je přirozená reakce lidí (diváků) na roční období a ještě více tv providerů a tv programů. Teď nás čeká mediální útlum. Počkejte na podzim, v tu dobu je nejvíce hub
Odesláno 17. května 2009 15 let Ja bych se moc neunahloval, jak uz jsem naznacil, co nevidet pribude nekolik novych kanalu. V UPC DVB-C? Teď v květnu? Už se těším
Odesláno 17. května 2009 15 let Trochu se stydím za tento dotaz,ale ať mám 100% jistotu: Koncová zásuvka na přívodním koaxu do bytu (digit.kabel.vysílání),upravuje nějak signál pro TV,nebo je možno TV napojit přímo,bez této zásuvky?
Odesláno 17. května 2009 15 let Trochu se stydím za tento dotaz,ale ať mám 100% jistotu: Koncová zásuvka na přívodním koaxu do bytu (digit.kabel.vysílání),upravuje nějak signál pro TV,nebo je možno TV napojit přímo,bez této zásuvky? Ahoj, ne! Jde o tok dat, jedničky a nuly, jako v Internetu. Připojit jedině přes seťák, tedy jestli ti jde o digitál. Jestli se jedná o Jupindu, ještě pořád vysílá i analogově a to v UHF a v západní normě, na to poror včetně zvuku.
Odesláno 17. května 2009 15 let Trochu se stydím za tento dotaz,ale ať mám 100% jistotu: Koncová zásuvka na přívodním koaxu do bytu (digit.kabel.vysílání),upravuje nějak signál pro TV,nebo je možno TV napojit přímo,bez této zásuvky? Ahoj, ne! Jde o tok dat, jedničky a nuly, jako v Internetu. Připojit jedině přes seťák, tedy jestli ti jde o digitál. Jestli se jedná o Jupindu, ještě pořád vysílá i analogově a to v UHF a v západní normě, na to poror včetně zvuku. Digi TV je kódovaný a záleží na výrobci TV.
Odesláno 17. května 2009 15 let Ta zasuvka by tam mela byt, jinak muzou nastat nejruznejsi problemy. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. května 2009 15 let Ja bych se moc neunahloval, jak uz jsem naznacil, co nevidet pribude nekolik novych kanalu. No nevím, tohle už poslouchám a čtu někdy od Nového roku a stále se nic neděje ..... ???
Odesláno 17. května 2009 15 let No nevím, tohle už poslouchám a čtu někdy od Nového roku a stále se nic neděje ..... ??? A to ti od Nového roku nepřibyl ani jeden nový kanál? Trochu dívný... mě za tu dobu naskočily Barrandov, Prima Cool, Sport 2, Barrandov HD, Fashion TV, Meteo TV, 3 zahraniční a možná jsem i na něco zapomněl, zas tak moc to nepřepočítávám.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.