Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Je to tak, ale v září se vše změní! A to si pište! To je přirozená reakce lidí (diváků) na roční období a ještě více tv providerů a tv programů. Teď nás čeká mediální útlum. Počkejte na podzim, v tu dobu je nejvíce hub :)

Odesláno
Ja bych se moc neunahloval, jak uz jsem naznacil, co nevidet pribude nekolik novych kanalu.

V UPC DVB-C? Teď v květnu? Už se těším :)

Odesláno

Trochu se stydím za tento dotaz,ale ať mám 100% jistotu: Koncová zásuvka na přívodním koaxu do bytu (digit.kabel.vysílání),upravuje nějak signál pro TV,nebo je možno TV napojit přímo,bez této zásuvky?

Odesláno
Trochu se stydím za tento dotaz,ale ať mám 100% jistotu: Koncová zásuvka na přívodním koaxu do bytu (digit.kabel.vysílání),upravuje nějak signál pro TV,nebo je možno TV napojit přímo,bez této zásuvky?

Ahoj, ne! Jde o tok dat, jedničky a nuly, jako v Internetu. Připojit jedině přes seťák, tedy jestli ti jde o digitál. Jestli se jedná o Jupindu, ještě pořád vysílá i analogově a to v UHF a v západní normě, na to poror včetně zvuku.

Odesláno

Ahoj, ne! Jde o tok dat, jedničky a nuly, jako v Internetu. Připojit jedině přes seťák, tedy jestli ti jde o digitál. Jestli se jedná o Jupindu, ještě pořád vysílá i analogově a to v UHF a v západní normě, na to poror včetně zvuku.

Digi TV je kódovaný a záleží na výrobci TV.

Odesláno

Ta zasuvka by tam mela byt, jinak muzou nastat nejruznejsi problemy.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Ja bych se moc neunahloval, jak uz jsem naznacil, co nevidet pribude nekolik novych kanalu.
:?::?::?:

No nevím, tohle už poslouchám a čtu někdy od Nového roku a stále se nic neděje ..... ???

Odesláno
No nevím, tohle už poslouchám a čtu někdy od Nového roku a stále se nic neděje ..... ???

A to ti od Nového roku nepřibyl ani jeden nový kanál? Trochu dívný... mě za tu dobu naskočily Barrandov, Prima Cool, Sport 2, Barrandov HD, Fashion TV, Meteo TV, 3 zahraniční a možná jsem i na něco zapomněl, zas tak moc to nepřepočítávám.

Odesláno

+ Brno TV :lol:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague