Přejít na obsah

všeobecný POKEC okolo DVB aneb tlachání o všem možném :-)

Doporučené příspěvky

Návštěvník daf8

Je to tak, ale v září se vše změní! A to si pište! To je přirozená reakce lidí (diváků) na roční období a ještě více tv providerů a tv programů. Teď nás čeká mediální útlum. Počkejte na podzim, v tu dobu je nejvíce hub :)

Návštěvník inko1

Trochu se stydím za tento dotaz,ale ať mám 100% jistotu: Koncová zásuvka na přívodním koaxu do bytu (digit.kabel.vysílání),upravuje nějak signál pro TV,nebo je možno TV napojit přímo,bez této zásuvky?

Trochu se stydím za tento dotaz,ale ať mám 100% jistotu: Koncová zásuvka na přívodním koaxu do bytu (digit.kabel.vysílání),upravuje nějak signál pro TV,nebo je možno TV napojit přímo,bez této zásuvky?

Ahoj, ne! Jde o tok dat, jedničky a nuly, jako v Internetu. Připojit jedině přes seťák, tedy jestli ti jde o digitál. Jestli se jedná o Jupindu, ještě pořád vysílá i analogově a to v UHF a v západní normě, na to poror včetně zvuku.

Ahoj, ne! Jde o tok dat, jedničky a nuly, jako v Internetu. Připojit jedině přes seťák, tedy jestli ti jde o digitál. Jestli se jedná o Jupindu, ještě pořád vysílá i analogově a to v UHF a v západní normě, na to poror včetně zvuku.

Digi TV je kódovaný a záleží na výrobci TV.

Ja bych se moc neunahloval, jak uz jsem naznacil, co nevidet pribude nekolik novych kanalu.
:?::?::?:

No nevím, tohle už poslouchám a čtu někdy od Nového roku a stále se nic neděje ..... ???

Návštěvník Katoda
No nevím, tohle už poslouchám a čtu někdy od Nového roku a stále se nic neděje ..... ???

A to ti od Nového roku nepřibyl ani jeden nový kanál? Trochu dívný... mě za tu dobu naskočily Barrandov, Prima Cool, Sport 2, Barrandov HD, Fashion TV, Meteo TV, 3 zahraniční a možná jsem i na něco zapomněl, zas tak moc to nepřepočítávám.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...