Přejít na obsah

všeobecný POKEC okolo DVB aneb tlachání o všem možném :-)

Doporučené příspěvky

Ještě tady esquire sliboval Nova HD a Nova Sport, blíží se spuštění Sport 2 a Jetix Play, možná PUBLIC TV (snad v jednání) a pak nějaký Discovery, víc ani čekat nejde :)

Návštěvník yoky

léto 09 kanály rezerva Light 1 a rezerva Light 2 - nabídky zimních dovolených v tuzemsku a v cizině. Další kanál reklamy HD a já se kua Fishing and Hunting nedočkám. Oravdu chce se mi zvracet.

Návštěvník Katoda
Tom Anonymní

IP: 82.150.164.186 : hod sem link na zdroj kde jsi k teto zprave prisel , diky.

http://www.ceskamedia.cz/article.html?id=281604

Návštěvník Jaku

Ve výčtu nových TV jste na jaře zapomněli přidat druhý kanál Primy. Tedy Prima Klub?

Prima Cool je až třetí kanál, který předběhne dvojku. :)

Návštěvník onak

No, jsem rád, že budou rozšiřovat nabídku na 100 kanálů. Doufám, že zařadí nějaké pěkné kanály. Ale nějak se mi nechce souhlasit s počtem 87 kanálů. Kde takové číslo vzali? Podle mě by jich mělo být ještě o dva méně. Přeci k dnešnímu dni je jich v nabídce 91 i s rezervami. Pokud od 91 odečtu 4 rezervy dostanu se na číslo 87. Ovšem od 87 je nutné ještě odečíst 2 kanály, které jsou v nabídce obsaženy dvakrát (Nova Cinema, TV Noe). Dostanu se tak na číslo 85. Do konce roku by tedy mělo přibýt 15 kanálů.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...