Odesláno 23. března 2009 16 let tak na EPG se pod programen REZERVA HD objevuje OD 26.3.09 program NOVY - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 23. března 2009 16 let prima cool už taky jede.zelená obrazovka s nápisem COOL a taxtem (test vysílání Prima Cool) - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 23. března 2009 16 let Díky za tu zprávu. Tomu říkám vydolovaná informace. Tak daleko dopředu se v EPG nedívám. Moje chyba.
Odesláno 23. března 2009 16 let Díky za tu zprávu.Tomu říkám vydolovaná informace. Tak daleko dopředu se v EPG nedívám. Moje chyba. otázka je,jestli NOVU HD UPC toho 26.3 spustí - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 23. března 2009 16 let A ty se muzes tak dopredu podivat na EPG? Me se teda tak dalece EPG nenacte.
Odesláno 23. března 2009 16 let podíval jsem se také do EPG a vypadá to na HD NOVU a fakt je tam začátek 26.3 a pak následují programy dále akorát nevím proč ja u každého za názvem W stereo. Např 112 W Stereo a je to skoro u každého.
Odesláno 23. března 2009 16 let podíval jsem se také do EPG a vypadá to na HD NOVU a fakt je tam začátek 26.3 a pak následují programy dále akorát nevím proč ja u každého za názvem W stereo. Např 112 W Stereo a je to skoro u každého. Stejny zkratky jsou i v EPG v DVB-T. To "W" znamena widescreen, neboli 16:9 a to Stereo je jasny:lol: . Takze jak bude program vysilanej budou psat asi i v UPC...
Odesláno 23. března 2009 16 let Já jsem natvrdlý a to jsem nic nepil. Omlouvám se za stupidní dotaz. Žejsem si toho všiml až zde????? Totiž nikde jinde jsem to v EPG neviděl.
Odesláno 24. března 2009 16 let podíval jsem se také do EPG a vypadá to na HD NOVU a fakt je tam začátek 26.3 Já to tedy měl včera od včerejška kompletní program, ne až od čtvrtka. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.