Odesláno 26. února 2009 16 let Lidi neblbněte, nový multiplex se zavádí postupně po jednotlivých oblastech. Pozastavovat se nad nemožností jej naladit se můžete až pozdě odpoledne!!!
Odesláno 26. února 2009 16 let Ja ladil od 410 MHz a tam to v tabulce neni. aha ja ladil od 47mhz :oops:
Odesláno 26. února 2009 16 let Lidi neblbněte, nový multiplex se zavádí postupně po jednotlivých oblastech. Pozastavovat se nad nemožností jej naladit se můžete až pozdě odpoledne!!! Nevím jestli po jednotlivých oblastech, nebo po čem, ale na STB 5000 jsem to měl "hned", zatímco TV Bravia si dala na čas. Měla zpoždění víc než 2 hodiny. by me zajimalo co vse Barrandov vysila opravdu v HD , vsak tam celej den sou jen stary telenovely , mozna snad ty vecerni porady Laughing Díky zpoždění TV Bravia, hlásím až teď. Seriál "All Saints" sice 4:3, ale přesto vypadá jako HD!
Odesláno 26. února 2009 16 let Seriál All Saints jel s datovým tokem cca 11 Mb/s, nyní vysílají Máte doma uklizeno? s cca 9,5 Mb/s.
Odesláno 26. února 2009 16 let kde zjistim ten datový tok? V PC např. pomocí programu DVBViewer nebo analyzátoru streamu TransEdit
Odesláno 26. února 2009 16 let Tady v Praglu ani Ň. automat ladění nepomohlo. ani jedna TV s modulem se nechytá.
Odesláno 26. února 2009 16 let Jsem rád, že UPC zařadila nové kanály, a to i v HD rozlišení, ale sakra už mě štvou ty programy, které jsou obsaženy v nabídce dvakrát a ty všechny rezervy. Ta nabídka je takhle strašně nepřehledná s těmi rezervami a stejnými kanály.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.