Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Lidi neblbněte, nový multiplex se zavádí postupně po jednotlivých oblastech. Pozastavovat se nad nemožností jej naladit se můžete až pozdě odpoledne!!!

Odesláno
Ja ladil od 410 MHz a tam to v tabulce neni.

aha ja ladil od 47mhz :oops:

Odesláno
Lidi neblbněte, nový multiplex se zavádí postupně po jednotlivých oblastech. Pozastavovat se nad nemožností jej naladit se můžete až pozdě odpoledne!!!

Nevím jestli po jednotlivých oblastech, nebo po čem, ale na STB 5000 jsem to měl "hned", zatímco TV Bravia si dala na čas. Měla zpoždění víc než 2 hodiny.

by me zajimalo co vse Barrandov vysila opravdu v HD , vsak tam celej den sou jen stary telenovely , mozna snad ty vecerni porady Laughing

Díky zpoždění TV Bravia, hlásím až teď. Seriál "All Saints" sice 4:3, ale přesto vypadá jako HD!

Odesláno

Seriál All Saints jel s datovým tokem cca 11 Mb/s, nyní vysílají Máte doma uklizeno? s cca 9,5 Mb/s.

Odesláno

kde zjistim ten datový tok?

Odesláno
kde zjistim ten datový tok?

V PC např. pomocí programu DVBViewer nebo analyzátoru streamu TransEdit

Odesláno

Soucasti balicku HBO je ode dneska i HBO HD :lol: !!!

Odesláno

Tady v Praglu ani Ň. automat ladění nepomohlo. ani jedna TV s modulem se nechytá. :(

Odesláno

Jsem rád, že UPC zařadila nové kanály, a to i v HD rozlišení, ale sakra už mě štvou ty programy, které jsou obsaženy v nabídce dvakrát a ty všechny rezervy. Ta nabídka je takhle strašně nepřehledná s těmi rezervami a stejnými kanály.

Odesláno

MAX souhlas !!! !!! take me to se..

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague