Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
Vlastním Hadman DVR+HD platím 1090+150+150 Kč.Mám mít jedne přímáč zdarma???[/size]

Zdarma je pouze jeden CV 5000. Další je za 90 Kč, DVR a HD jsou po 150 Kč/měsíčně. Ale od UPC je možné mít pouze 2 STB. Pokud tedy máš DVR a HD, tak je paltaba tak, jak ji uvádíš správně.

Odesláno
jirkaR: Vzdy platis 1x cenu za tvoju tv nabidku + pripadne STB (1. je zdarma (CV-5000), druhe za 90, resp. 150,- (DVR nebo HD).

Rozdvojku si tam dat muzes, ale budes divat jen na to co bezi na tv.

Jinak pouzit dalsi STB, nebo TV kartu s DVB-C a CI modulem.

Vlastním Hadman DVR+HD platím 1090+150+150 Kč.Mám mít jedne přímáč zdarma???

:evil::?:Změním nabýtku na Standart za 600 Kč,musím si Filmbox HD zaobědnat a za kolik???Jsou ostatní kanály HD v nabítce za 600Kč???

Odesláno

Pavel m: vse mas prehledne zde : http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf

jak si muzes v ceniku precist tak Filmbox HD v balicku : Filmbox za 100kč nyni v akci pul roku jen za 50kč

Odesláno
Pavel m: vse mas prehledne zde : http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf

jak si muzes v ceniku precist tak Filmbox HD v balicku : Filmbox za 100kč nyni v akci pul roku jen za 50kč

Tak jsem změnil nabídku na standart+Filmbox extra.Chtěl jsem Skylink ale manželka chce sledovat něco jiného tak Skylink padá.Pouze Upc Digitál nabízí 2 setobox a analog hraje špatně.Kolik kdo platí za kabel UPC??

Odesláno

PLATÍM 997 Kč. NABÍDKA SUPREME+INTERNET 6 M(ZATÍM)+TELEFON.KARVINÁ.

Odesláno
hm takže sport2 je ofic. opravdu jen v Supreme ,

že by sport 2 byl tak exkluzivní kanál,aby byl jen v supreme.no nevím,nevím :?

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

To mě teda h**zlíci docela naštvali. Přidali Primu Cool a zároveň mi vypli Sport2 a MotorsTV. Nedík :evil:

Odesláno

tohle určitě pochytili od slovenské UPC (Kabeu plus nebo co to tam bývalo). ten měl už před lety ještě kromě obdoby klasiku i další rozšiřující nabídku (cenou podobnou klasik + hbo), ve které byly další extra kanály - z té doby si vybavuji, že tam byl třeba discovery, animal planet... (a na další si už nevzpomínám). vesměs to byly ale kanály s většinovou CZ mutací.

tímhle upc přejdou pomalu zákazníci už k satelitu, iptv nebo mikrovlnám.

Odesláno

... to bylo i v čechách

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague