Návštěvník Big.rob Odesláno 13. dubna 2009 Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 dneska jsem byl u nasich a cumim zase jak puk , dostali od jejich kabelovky darek k velikonocum , kabelovka jim pridala 4x nove Discovery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 13. dubna 2009 Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 tak to asi vaši žijí v jiném paralelním vesmíru Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 14. dubna 2009 Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 Tak teď jsem zvědav jak to bude, http://www.digizone.cz/aktuality/netbox ... nalu-novy/ výmluvy "Nova chce moc peněz" už moc neplatí, cena je jasně daná pro všechny, veřejným ceníkem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník yoky Odesláno 14. dubna 2009 Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 Jen aby to UPC neřešilo zvýšením poplatků s výmluvou, že za to musí platit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 14. dubna 2009 Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 Tak teď jsem zvědav jak to bude, http://www.digizone.cz/aktuality/netbox ... nalu-novy/ výmluvy "Nova chce moc peněz" už moc neplatí, cena je jasně daná pro všechny, veřejným ceníkem..... Toto jsou ceny za distribuci (á program a měsíc, pravděpodobně) né platba za zákazníka Nově ... tam bude zakopaný pes Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 14. dubna 2009 Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 Já si to také tak vysvětluju - ale počet zákazníků je distributorovi signálu celkem šumafuk, dodá "jeden" signál za x peněz. A ať mi teda UPC neříká že i kdyby 7000 / měsíc bylo při jejich chlubeních 300tis uživatelů nějak neuplatitelné, reálně 7 uživatelů supreme jim to zaplatí. A pochybuju že bude cena 7000 / kanál, tam bych to spíš počítal na tý spodní hranici, i kdyby Nova, Sport, Cinema á 5000 je to 15000 / měsíc. Při počtu uživatelů UPC digital směšná suma..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Big.rob Odesláno 15. dubna 2009 Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 stejne se da ocekavat ze UPC brzo pote co zaradi jeste par HD kanalu tak uvede novy balicek HD , stejne jako to delaji jine kabelovky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 15. dubna 2009 Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 stejne se da ocekavat ze UPC brzo pote co zaradi jeste par HD kanalu tak uvede novy balicek HD , stejne jako to delaji jine kabelovky ... jj nebo jak UPC jinde ve světě Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. dubna 2009 Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 Já si to také tak vysvětluju - ale počet zákazníků je distributorovi signálu celkem šumafuk, dodá "jeden" signál za x peněz. A ať mi teda UPC neříká že i kdyby 7000 / měsíc bylo při jejich chlubeních 300tis uživatelů nějak neuplatitelné, reálně 7 uživatelů supreme jim to zaplatí. A pochybuju že bude cena 7000 / kanál, tam bych to spíš počítal na tý spodní hranici, i kdyby Nova, Sport, Cinema á 5000 je to 15000 / měsíc. Při počtu uživatelů UPC digital směšná suma..... Asi jsi to nepochopil, Nova chce platit za všechno (za každý program HD v kabelovce a všechny SD přes satelit - tam se mustcary podle ní nevztahuje) a tam už jde o trochu jiné peníze. Loni dostávala zaplaceno za program Nova Cinema - a né málo, a letos nic, tak šponuje cenu ostatních věcí. Takže cena 15 - 20k Kč za měsíc distributorovi signálu je o něčem jiném než 0,5M Kč měsíčně výrobci programu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 15. dubna 2009 Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 To právě není pravda, podle toho článku - výrobci signálu se nic už neplatí / nebude platit. Bude se platit pouze distributorovi (netbox) za dodávku signálu, v tomto paušálu budou všechny poplatky obsaženy. Ten se pak vyrovnává s cet21 jako výrobcem obsahu. Proto to tak nastavují jak je to ve světě běžné, transparentnost, cena viditelná pro všechny zákazníky, odvislá pouze od délky smlouvy na jak dlouho se zákazník zavazuje odebírat signál a kolik programů chce (analogie jako vztah UPC vs. zákazník - při větším počtu programů a nasmlouvání na delší období cena jednotlivých programů klesá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.