Přejít na obsah

všeobecný POKEC okolo DVB aneb tlachání o všem možném :-)

Doporučené příspěvky

Jeho součástí bylo nové logo, celkově nový, výrazný vizuální vzhled, dynamičtější přístup, ještě bohatší programová nabídka a nová pozice konceptu Live Life Large.

Jo? Fakt? Že to nevidim! Proč sakra je v UPC nějaká dementní verze se starým logem a programem? Hm? Už dva měsíce to má být jinak.

Aby naše nabídka byla ještě relevantnější k českému a slovenskému trhu, spustilo letos Discovery na těchto dvou trzích feed Animal Planet Europe, který nahradil předchozí MEATI feed.

Opravdu? TO mi je zajímavé, že to doposud tak v UPC není! To mě fakt psr! Banda dementů to je ledatak!

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest

To si tady děláte p.del z lidí? Dle Wikipedie nové programy v UPC? To jste tak nadržený a nemáte žádné nové zprávy od UPC? Kam jsem to přišel, na jaký chat?

To si tady děláte p.del z lidí? Dle Wikipedie nové programy v UPC? To jste tak nadržený a nemáte žádné nové zprávy od UPC? Kam jsem to přišel, na jaký chat?

cože to chtěl básník říci? :lol: asi jste přišel někam, kde vás nepochopí nikdo a naopak :lol:

tohle je Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC. :lol:

Hezký den :lol:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
  • Speedtest
  • po 2 týdnech...

Snad se neceho podobneho dockame i u nas, pry nad tim take uvazuje:

eventIS vytvořila nový software pro správu videa na vyžádání (Video On Demand - VOD) pro firmu UPC

http://www.protext.cz/zprava.php?id=11137

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

mno, Sky se z UPC asi nestane, ale každej pokrok vítám...já osobně to nevyužiju, ale určitě jiní ano, takže proč ne :) Radši bych ale dříve uvítal HD PVR s USB a nebo po dlouhý době zas nějakej fw update pro 7000HD :P

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
  • Speedtest

Teď jsem si všiml, že u Extreme nejedou titulky. Prostě tam úplně chybí titulková stopa.

A taky by mě zajímalo, kdy dá UPC do pořádku teletext a/nebo titulky na Nova Cinema. Dřív, ještě na staré pozici, fungovalo obojí, teď ani jedno.

Snad se neceho podobneho dockame i u nas, pry nad tim take uvazuje:

eventIS vytvořila nový software pro správu videa na vyžádání (Video On Demand - VOD) pro firmu UPC

http://www.protext.cz/zprava.php?id=11137

Že by jsme se konečně dočkali HBO Digital? :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
  • po 2 týdnech...
SM je drahý a Disney má určité podmínky pro lokalizaci v ČR a SK.

ano, v obojím máte pravdu...Disney Channel časem bude mít jen svojí CZ/SK verzi a oddělí se od té maďarské...kdy? nevím, možná za rok, za dva... SuperMax byl a je drahý...ale položte si otázku - Proč? Protože toho nabízí mnohem víc - jeho archív sčítá cca 200 seriálů, z kterých mnohé byly v ČR vysílány právě pouze na něm. A pokud tu je možnost, že se může vrátit, určitě to nevzdám.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
  • Speedtest

Nemyslím si, že k čistě české verzi Disney Channel někdy dojde a to ze stejných důvodů, ze kterých si nemyslím, že někdy dojde k obnovení čistě české verze Hallmarku (což už bylo jednou anoncováno a následně hodně rychle dementováno). Jednou už jsem ty důvody řekl v topicu Disney Channel, ale rád je sem copy-pastnu:

Problémem jsou satelitní platformy UPC Direct a Digi TV, které působí jak v Česku a na Slovensku, tak i v Maďarsku a tudíž by buď museli mít dvě verze Disney Channel, pro každou zemi zvlášť, nebo by sám Disney musel mít dvě verze kanálu, jednu pro české kabelovky a jednu pro UPC Direct a Digi TV, tak jako to má například Discovery. Ani jedno ale nevidím reálně.

Navíc je tu ještě jeden problém, který jsem tenkrát nezmínil, ale který je neméně podstatný: reklama. Ač se nám to nemusí líbit, je nemyslitelné, aby se dětská televize uživila jen českou a slovenskou reklamou. Disney Channel prostě maďarskou reklamu ke svému životu potřebuje. Čistě česká (resp. česko slovenská) verze prostě nemá šanci se uživit.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...