Odesláno 26. února 2009 16 let 2 HaWe a yoky To já měl 40W4500 zapnutou pořád. STB už dávno dnešní nadílku znal, a Sony se ne a ne naladit. Opakoval jsem to několikrát. Nevypínal jsem. Naopak TV pořád běžela a po téměř 2 hodinách rozdílu od STB se TV taky správně naladila. Tož to moje zkušenost.
Odesláno 27. února 2009 16 let A proč dáváte automatické ladění? Já pouštím manuální, nic nenastavuji, jen pustím vyhledávání a nové programy mi to zařadí na konec seznamu. Pak si podle sebe vyberu nový program a přesunu na určené místo a je to. Ještě se mi nestalo, že by se po znovunaladění programy rozházely. proč vůbec ladíte, já počkám až si nových programů televize sama všimne a zařadí na konec seznamu, pak je přesunu na pozice a je hotovo . . . ty programy nejsou nic tak extra abych nedočkavostí honem běžel ladit televizi sotva se na netu objeví zmínka o nových kanálech
Odesláno 27. února 2009 16 let Na začátku března budou přidány další programy: Fashion TV a Sport 2. Měla by být i Nova HD, tak se můžeme těšit. A kde bereš tu jistotu? V prosinci také přišel infomail - přidáváme Jetix Play a Sport 2 a že jsme se tedy dočkali
Odesláno 27. února 2009 16 let Nemáte někdo info o tom zda-li UPC plánuje přidat kanál TRAVEL CHANEL ? v kabelovce moravianet uz ho davno maji a je to dokonce CZ verze !
Odesláno 27. února 2009 16 let Tom: To víš, interní informace. Tyto programy budou na rezervách. a ještě datum a přesné pozice nevíš ?
Odesláno 27. února 2009 16 let Dnes članek na digizone Prima Cool se blíži,představená bude 5 .3.2009 v Praze.
Odesláno 27. února 2009 16 let To by byla potesujici zprava od 1.3 nova hd a dalsi. Jen nechapu, kdyz uz vyjednavaji, proc nevyjednaji oba programy, to je mimo me
Odesláno 27. února 2009 16 let Nikde nikdo neřekl, že to bude hned 1.3. Esquire tady nahodil termím "začátkem března" a to může klidně být třeba až za týden nebo 14 dní. Navíc je to pořád jen neoficiální informace.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.