Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

co tady placate - na barandov nic hd neni a je to kvalitni hnus - vubec to nemeli davat - za tohle by potreboval akorat nekdo nakopat - kdyz si priostritea pribarvite normalni barandov tak z toho je barandov hd - kdo v tom vidi neco vice tak je akorat hlupak a ubozak

Odesláno

Ubožák seš tu akorát ty, a přečti si pozorně ostatní příspěvky před tebou, co tu lidi píšou, a pak něco plácej. Zatím, co jsem tu psal, mi jediný pořad přišel jako v pravém HD rozlišení, a to Cyranův ostrov, o ostatních jsem psal, že je to nejspíš upscale, ale i tak je obraz zde kvalitnější než na SD Barrandovu. A jak už jsem taky psal, v žádném případě se to nedá srovnávat s např. VOOM HD, apod.

Odesláno

Jak si to znovu pročítám, vidím, že bez nadávek mi nikdo nerozporoval co jsem napsal.

Pouze anonymní Kocour, si dovolil mi tvrdit, že jsem hlupák a ubožák, ale žádný pořádný argument k tomu nepřidal.

Vzhledem k tomu, že sice v jiném vláknu

Seriál All Saints jel s datovým tokem cca 11 Mb/s, nyní vysílají Máte doma uklizeno? s cca 9,5 Mb/s.

O pořadech vysílaných ve formátu 4:3 myslím, že tam bude nejen víc barviček jak píše Kocour, ale asi to bude i HD. Nebo mi snad někdo chce tvrdit, že ten datový tok zvedne ta černá barva na bocích. :shock:

Znovu připomínám, že píšu o HD, a nerozlišuji, zda se jedna o kvalitní SD upscale nebo o nativní HD natož pak o FullHD.

Prostě mi přijde, že TV Barrandov HD na televizi s DVB-C a FullHD vypadá mnohem lépe než ostatní TV vysílané v SD.

Odesláno

Bez pochyby se jedná o HD, ale upscale. V žádném případě, to co je ve formátu 4:3 nebude ve skutečném HD.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ať dělám co dělám nemohu na Bravii X3000 celý tenhle mux naladit. Ladím na rychlé ladění, klidně od 47MHz (163,5, 170,5, cokoli), sr 5000 i 6900 a prostě nic. Na STB samozřejmě žádný problém tam je to v poho.

Má někdo stejný problém nebo to všem jede? Já už i "resetoval" veškeré nastavení TV a pořád nic.

Odesláno

Ať dělám co dělám nemohu na Bravii X3000 celý tenhle mux naladit. Ladím na rychlé ladění, klidně od 47MHz (163,5, 170,5, cokoli), sr 5000 i 6900 a prostě nic. Na STB samozřejmě žádný problém tam je to v poho.

Má někdo stejný problém nebo to všem jede? Já už i "resetoval" veškeré nastavení TV a pořád nic.

Obdobny problem (s celym multiplexem Slovaku) jsem tu resi pred nedavnem v jinem vlaknu. Do kuchyne, kde jsem mel dosud H5000 jsem misto nej poridil Bravii s CAM modulem a kartou od LICA+UPC, a na stejnem koax. privodu jsem nemolhl naladit Slovaky. Po zjisteni, ze se jedna o nejslabsi mux jsem zkousel vsechno mozne (vc. zpetneho pripojeni H5000, jenz jel bez potizi), az po vymenu koax kabelu, a pote to Bravia naladila. Evidentne ma DVB-C tuner v Bravii vyrazne nizsi citlivost nez H5000, a vyzaduje tedy naprosto perfektni koax certifikovany pro DVB bez zbytecnych spoju atd...

Odesláno

Mám do Bravie přímo kabel z UPC tam problém nebude. Spíš řeším se Sony problém starého firmware zkusí mi to flešnout, jestli se neodstraní i prolémy se zvukem Joj plus a ZDF info o kterých píšu jinde.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Chytnete někdo v Brně HD Barandov? Na dotaz na UPC mě řekli že ho nemají v nabídce ale na netu v nabídce je.

Odesláno

samozrejmne ze ho v Brne mame ! mas vubec HD set-top-box ?? jaky mas presny typ boxu ??

Odesláno
  • Autor

Vcera jsem ti jiz odpovidal:

Barrandov HD uz davno bezi na cele digitalni siti UPC (vcetne Brna).

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague