Přejít na obsah

Jak karneval.cz zametá se zákazníkem

Návštěvník Anonymous

Doporučené příspěvky

Tak o to se musím podělit. Už je asi zbytečné zmiňovat se o tom, jak mi společnost Karneval slibuje už celý rok vysokorychlostní připojení k internetu. Nejdříve slibovali červen, pak červenec, poté se z července stalo září, ze září říjen, nyní je to listopad (i když jeden dobrý hoch na jejich modré lince, kam jsem už provolal pěkné peníze, mi sdělil, že internet bude snad zapojen v lednu 2006). Současně mi domů přišel informační leták, podepsaný ředitelem společnosti s informací o dostupnosti internetu prostřednictvím kabelové televize v říjnu roku 2004. Na www prezentaci karnevalu mění termín až po mé urgenci ? nu což, alespoň už mají aktualizovaný obsah. Po těchto termínech se asi opět stane z ledna únor, z únoru březen a tak to půjde pořád dál, až v prosinci dalšího roku budu opět psát podobný článek, pravděpodobně však z počítače, připojeného k internetu pomocí technologie ADSL. Jestli bych jim neměl napsat, že termín 11/2004 na www stránkách společnosti Karneval bude zítra out of date a proto by si měli tuto informaci změnit. Ale co, však se nic neděje. On je zákazník trpělivý, on si ten trouba ještě nějaký rok počká...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Práveě jsem mluvil s člověkem na kontakt centru a ten mi potvrdil, že tam interne není. Nevím tedy jak v které lokalitě, ale u mě doma ten už třičtvrtě roku slibovaný intenet není. :x:x:x

Odkaz ke komentáři

Kazdej mesic jim pišu,slibují to od května,re prosinec a z mailu kdy me tvrdili že do konce mesice to bude se staly maily,že až to odzkouší to bude.

serioznost firmy dostava na prdel,ale asi to nikoho z nich nesere si dělat prdel z lidí ,ach jo

Odkaz ke komentáři

To chce v každým případě masírovat, masírovat, masírovat. Nejlépe po telefonu. Já vím, že na to hážou bobek, ale co vím, tak po otrokovicích se už internet tahá, takže by měl být brzo dostupný. Já už je masíruju od začátku roku taky a snad se internetu dočkám už tento měsíc.

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...