Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Poctivě jsem hledal ale nenalezl odpověď na následující otázku:

Chci přijímat digitální kabelový signál na 3 televizích v jednom bytě tak, abych na každé televizi mohl nezávisle sledovat libovolné digitální programy a zároveň se chci vyhnout "problematickému" řešení pomocí 3 STB.

Může mi někdo vysvětlit jak je možné, že tento problém nevyřeší pronajmutí jednoho DVR, který umí současně nahrávat 4 různé digitální kanály a na 5. se ještě dívat? Takový DVR přece v sobě musí "obsahovat" 5 STB, takže proč nemohu z takového DVR vést 3 kabely do 3 televizí, a na každé z nich sledovat jiný digitální kanál?

Chápu že k jednomu DVR je i jeden dálkový ovladač, ale není přece problém abych tímhle ovladačem určil, který digitální kanál bude na 1. výstupu z DVR, který digitální kanál bude na 2. výstupu z DVR, apod...

Odesláno

Jediná možnost jak mít 3 Tv digitálně je mít STB u každé televize

DVR sice umí nahrávat až ze 4 kanálu ale rozvest nelze . Můžete z něho vyvést pouze analog do další TV (nebudou na sobě závislé ) případně na více TV v bytě .

Odesláno
Jediná možnost jak mít 3 Tv digitálně je mít STB u každé televize .

Existuje ještě jedna možnost, zakoupit TV přijímače s tunerem DVB-C a osadit je moduly CONAX CAS7 se smart kartou, potom není potřeba set top box a lze se dívat na každém přijímači na jiný program a jeho volbu ovládat přímo ovladačem TV.

Odesláno

DVR ma pouze 2 tunery, jeden slouzi pro sledovani a druhy pro nahravani, popr. prvni muze i nahravat.

Jina rozumna moznost nez mit u kazdeho televizoru STB, nebo mit televizor primo vybaveny DVB-C tunerem a CA modulem s kartou vpodstate neexistuje.

A nezapomente ze vam tam jde porad i analog, takze nejaka mozst nezavisle sledovat na 3 TV ruzny program tam porad je.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ono to je stejně nesmysl, jak přepínat programy? Přes celý byt přeběhnout přepnout a zase vrátit? - tedy kdyby uměl jeden STB 3 nezávislé výstupy / tunery?

Odesláno

Nejjednodušší a nejlevnější řešení je 1 TV s set top boxem a ostatní TV na analogu . Časem se možná nějaký řešení objeví ale momentálně neni :)

Odesláno
Nejjednodušší a nejlevnější řešení je 1 TV s set top boxem a ostatní TV na analogu . Časem se možná nějaký řešení objeví ale momentálně neni :)

reseni prece je TV s DVB-C tunerem - na analog taky potrebujete tuner tak co.

Odesláno
Poctivě jsem hledal ale nenalezl odpověď na následující otázku:

Chci přijímat digitální kabelový signál na 3 televizích v jednom bytě tak, abych na každé televizi mohl nezávisle sledovat libovolné digitální programy a zároveň se chci vyhnout "problematickému" řešení pomocí 3 STB.

Může mi někdo vysvětlit jak je možné, že tento problém nevyřeší pronajmutí jednoho DVR, který umí současně nahrávat 4 různé digitální kanály a na 5. se ještě dívat? Takový DVR přece v sobě musí "obsahovat" 5 STB, takže proč nemohu z takového DVR vést 3 kabely do 3 televizí, a na každé z nich sledovat jiný digitální kanál?

Chápu že k jednomu DVR je i jeden dálkový ovladač, ale není přece problém abych tímhle ovladačem určil, který digitální kanál bude na 1. výstupu z DVR, který digitální kanál bude na 2. výstupu z DVR, apod...

nejsem si jistý,ale mám za to,že UPC pronajímá max2xSTB,to samé platí o modulech zakoupených u firmy LICA.modulů si můžeš koupit kolik chceš,ale UPC ti stejně pošle pouze 2 přístupové karty.takže asi budeš muset oželit digi programy na všech televizích a spokojit se pouze se dvěma.na všech budeš mít samozrejmě analogovou nabídku. a pak je tu ještě jedna možnost,aby ty si měl na svoji smlouvu 2 STB a někdo z rodiny si zřídil taky smlouvu u UPC a měl další STB.ale to je vyhazování peněz do luftu a úplná blbost

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno
nejsem si jistý,ale mám za to,že UPC pronajímá max2xSTB

to je pravda, dva STB jsou magická hranice, přes kterou se nedokáže dostat běžný operátor na infolince - nicméně je to číslo k jednání a není nepřekročitelné - já mám 3 STB.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Co ja vim tak tech CA modulu s kartou je mozne mit vic nez 2 kusy, takze v tom bych problem nevidel.

Nejjednodušší a nejlevnější řešení je 1 TV s set top boxem a ostatní TV na analogu . Časem se možná nějaký řešení objeví ale momentálně neni

To je nesmysl, zadny reseni se casem neobjevi, jedine reseni je posupna plosna vymena koncovych zarizeni s analogovym tunerem za zarizeni s digitalnim tunerem, nejlepe kombinovany DVB-C/T a s CI slotem pro CA modul

a pokud mozno take s dekoderem MPEG-4.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague