Odesláno 7. března 2009 16 let Jaky mate u HBO HD datový tok? Já jen 4-6 MB a porad se to zozpada. Eurosport HD, FilmBox HD cca 12
Odesláno 7. března 2009 16 let nevim, ale obraz má HBO HD dobrej Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 7. března 2009 16 let Datový tok mám u HBO stejný okolo 5Mb oproti Filmboxu HD, který má cca 12Mb..
Odesláno 7. března 2009 16 let Datovy tok okolo 5 Mbit by se spis hodil na kanal v SD rozliseni a ne v HD. HBO to pekne odrbava, musite si stezovat primo u nich. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. března 2009 16 let ani nahodou Omlouvam se ale HBO HD nema ani nahodou dobry obraz.FILMBOX HD je v poho. A myslim že za to muže UPC protože pochybuju že HBO by si dovolilo pouštět takovou nekvalitu. To je taky duvod proč jsem to odmitl i za 99kč měsičně.
Odesláno 7. března 2009 16 let No chyba UPC to určitě nebude, protože UPC nijak neupravuje kvalitu vysílaných kanálů. Tak v jaké kvalitě program obdrží, v takové kvalitě jej posílá dál.
Odesláno 7. března 2009 16 let No chyba UPC to určitě nebude, protože UPC nijak neupravuje kvalitu vysílaných kanálů. Tak v jaké kvalitě program obdrží, v takové kvalitě jej posílá dál. A to si četl/a přimo na upc.cz anebo maš jiny zdroj
Odesláno 7. března 2009 16 let ONA ma pravdu, jak to UPC prevezme tak to posila dal, zvlast u HD kanalu v MPEG-4 se s tim nedela vubec nic. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.