Odesláno 10. dubna 2009 16 let Me funguje bezproblemu, jak POP3, tak SMTP,pravdepodobne mas nejaky problem s loginem, napis na UPC at ti poslou aktualni prihlasovaci udaje. To jsem udělal stejně nefunguje ani aktualizované udaje.Přes seznam funguje pošta.
Odesláno 10. dubna 2009 16 let Tak potom nezbyva nez to znovu poradne prekontrlovat a pripadne jim znovu napsat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. dubna 2009 16 let Mam stejnej problem. Blokujou mi všechny porty kromě pro mail a web. Už sem vsechny pc který sou napojený prez toho pripojení projel adware, spybotem a nod32. Nalezený infekce byli odstraněny. Napsal sem UPC ze sem pc vyčistil asi pred 2-3 týdny a oni mi jeste neodpovedeli a blokované porty stale nefungují.
Odesláno 10. dubna 2009 16 let Musis to urgovat a na nic necekat, nejlip hned. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.