Odesláno 25. dubna 2009 16 let Museli jste podepsat nejaky lejstro, kde je uvedeno co vam instalovali, tam by to snad melo byt uvedene. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. dubna 2009 16 let No, zatím nám nic nenainstalovali, jenom jsme s dealerkou sepsali objednávku, s tím, že technik teprve příjde. Ale teď jsem si všiml na webu UPC, že tam mají akční nabídku instalace za korunu. Tak jestli se ta nová zásuvka nedá schovat pod to?
Odesláno 25. dubna 2009 16 let PN: Vybudovani dalsi zasuvky je v pripade objednani druheho STB opravdu zdarma.
Odesláno 8. května 2009 15 let Já jsem si taky objednal novou zásuvku při pořízení DVR, ale místo nové zásuvky jen do původní dali rozbočovač a z toho jde kabel přes půl bytu až do mého DVR. Cena byla 1 Kč.
Odesláno 9. května 2009 15 let Ano, tohle je totiz lespi reseni nez tam davat jeste navic dalsi zasuvku, ktera ma dalsi utlum signalu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. května 2009 15 let Požádal jsem o vybudouvání zásuvky tedy druhé vedle v pokoji. Takže za vybudování jsem zaplatil 500,- a za dva STB 6000 a 7000 jsem platil celkem 300,-. Před tím jsem to měl tak, že do původní zásuvky jsem dal splitter a z něj dva koaxy do dvou TV. Pokud jde o kvalitu tak nyní je to lepší.
Odesláno 10. května 2009 15 let No a jak si myslis ze ti to technici rozbocili ke druhe zasuvce, opet pomoci rozbocovace (splitteru), jinak to ani udelat nejde. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. května 2009 15 let Pouze vyměnili původní zásuvku za průchozí. Nejsem technik, ale vím, že UPC používá dva typy zásuvek koncovou a průchozí. Pokud průchozí znamená že je tam splitter tak prosím, ale já do vnitř nevidím. Ale v instalaci se o ničem takovém nemluví. Tak popisuji jak to dělali u mně. I když zde před tím bylo více techniků a někteří se vyjádřili nechvylně o těch , kteří to dělali před nimi. Totiž stále asi platí to, co prohlásil jeden z pracovníků UPC "co technik to individualita" a potom co zde dělali tomu oipravdu věřím.
Odesláno 10. května 2009 15 let Průchozí - funkce to má v podstatě stejné jakoby tam byl splitter a i útlum bude podobný jako kdyby tam byl splitter. Co technik to individualita - to souhlasím.
Odesláno 10. května 2009 15 let Aha, tak tam zalezi na konkretnim typu pruchozi zasuvky, budto ma nizky pruchozi utlum a vysoky na vystupu k TV, nebo naopak. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.