Odesláno 1. prosince 2004 20 let Taky vám to dnes pořád vypadává? Všiml jsem si toho cca od 7:54 a pak ještě několikrát. Zajímavé je, že se souběžně zastaví i Infokanál. Ostatní programy jedou...
Odesláno 1. prosince 2004 20 let a promokanal vypadava, protoze to do Brna i jinam jede jako video over IP.
Odesláno 1. prosince 2004 20 let Brno - Obřany - 1.12.2004 od 6:00 do 7:45 nejel ani net ani kabelovka (všechny programy)... Jestli už to jede netuším, páč jsem v hokně... prostě výpadek jak p***e
Odesláno 1. prosince 2004 20 let To uz nas vsechny prepojuji na vetsi rychlost netu, aby trumfli UPC )))))
Odesláno 1. prosince 2004 20 let jj, taky bych rekl ze to bude mit neco s prepojovanim rychlosti (kdyz uz tak blbnou s tiskovkama) Nik
Odesláno 1. prosince 2004 20 let Je to možné, ale podle stavu modemů nevidím žádné změny, spíše technické upravy na sítí? Já osobně jsem nezaznamenal posledni dobu v mé lokalitě žádné výpadky, aj.
Odesláno 11. prosince 2004 20 let zaclo to asi pred 2h....loss 25%....ted je tak kolem 15%....omg co s tim zas delaji? brno>uvoz..
Odesláno 26. ledna 2005 20 let Vypadek celkovej teda ne, ale hrozny odezvy pri otvirani stanek treba v tomhle foru se stranky otviraj tak 3,4 sekundy Seznam jede dobre. Je mi jedno jesli to je u tranzitniho providera nebo za NIXem nebo u poskytovatele stranek, proste me to sere
Odesláno 27. ledna 2005 20 let treba v tomhle foru se stranky otviraj tak 3,4 sekundy Za tohle muze spis poskytovatel stranek (Webzdarma.cz). Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.