Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Včera odpoledne a dnes ráno cca do půl deváté nejel net, poslední dobou se mně to stává poměrně často, předtím půl roku v pohodě bez jedinýho výpadku :-(

Odesláno

včera odpoledne padal asi celej karneval protože to padalo bratrancovi v brně i u mě v plzni :evil::!:

Odesláno
Včera odpoledne a dnes ráno cca do půl deváté nejel net, poslední dobou se mně to stává poměrně často, předtím půl roku v pohodě bez jedinýho výpadku :-(

Tak tak, to muzu jedine potvrdit, zajimave je, ze ICQ jelo v pohode, ale vsechno ostatni bylo nedostupne, ping na seznam.cz request timed out

Odesláno

Vypadek byl v Brne i dnes zhruba mezi 5:10 - 7:10 hodin, v nekterych castech to bylo dyl.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No mně teda nejelo jak icq, tak telnet, ping nedostupnej....

Odesláno

ICQ mi nejede furt :evil:

Odesláno

ICQ nejede ani mně, ale tentokrát bych to nesváděl na Karneval, protože od poledne mi nejelo ani v práci, kde máme Bluetone Angel. Vypadá to na výpadek ICQ... :roll:

Odesláno

Me ICQ ted jede bezproblemu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Stačí si přečíst aktualní novinky na www.zive.cz, doslo k vypadku ICQ serveru s contact listem. Už se pry pracuje na tom, aby všechno bylo opět v pořádku. Na jejich stránkách ježte upozornují, že ten kdo nemá v ICQ zadné kontakty, ten o ne v zadnej pripade neprijde, jejich contact list je v bezpeci

• po 3 týdnech...
Odesláno

Uz druhy den mi nejede internet v Obranech. Deje se neco?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague