Odesláno 22. února 2005 20 let Včera odpoledne a dnes ráno cca do půl deváté nejel net, poslední dobou se mně to stává poměrně často, předtím půl roku v pohodě bez jedinýho výpadku
Odesláno 22. února 2005 20 let včera odpoledne padal asi celej karneval protože to padalo bratrancovi v brně i u mě v plzni
Odesláno 22. února 2005 20 let Včera odpoledne a dnes ráno cca do půl deváté nejel net, poslední dobou se mně to stává poměrně často, předtím půl roku v pohodě bez jedinýho výpadku Tak tak, to muzu jedine potvrdit, zajimave je, ze ICQ jelo v pohode, ale vsechno ostatni bylo nedostupne, ping na seznam.cz request timed out
Odesláno 22. února 2005 20 let Vypadek byl v Brne i dnes zhruba mezi 5:10 - 7:10 hodin, v nekterych castech to bylo dyl. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. února 2005 20 let ICQ nejede ani mně, ale tentokrát bych to nesváděl na Karneval, protože od poledne mi nejelo ani v práci, kde máme Bluetone Angel. Vypadá to na výpadek ICQ...
Odesláno 23. února 2005 20 let Me ICQ ted jede bezproblemu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. února 2005 20 let Stačí si přečíst aktualní novinky na www.zive.cz, doslo k vypadku ICQ serveru s contact listem. Už se pry pracuje na tom, aby všechno bylo opět v pořádku. Na jejich stránkách ježte upozornují, že ten kdo nemá v ICQ zadné kontakty, ten o ne v zadnej pripade neprijde, jejich contact list je v bezpeci
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.