Odesláno 31. března 2005 20 let No, je to pravda, router je jakpaksi jinak naNATovanej a tak vstupuješ pod jinou ip na venek vidím že to dělají vše postupně
Odesláno 1. dubna 2005 20 let Opět se něco v Brně upravuje. Vypadá kompletní signal ke koncovému uživateli (televize, internet) v oblasti Černá Pole. *Update: Pravděpodobně by mělo být vše vpořadku v rozmezí 14:00 - 15:00 hodiny
Odesláno 5. dubna 2005 20 let Dnes v noci cca od 2:00 - 7:15 - kompletní výpadek internetu... Měl jsem modem ve stavu Standby a když jsem v noci kolem něho chodil, tak blikaly horní 2 ledky. Bylo to jenom u mě nebo to pozoroval i někdo jiný?
Odesláno 6. dubna 2005 20 let brutwan: jj, nevim od kdy, ale kolem 7hod mi to taky blikalo (Lisen), a odpoledne jsem byl preplej z T2000 na T1000 (o coz jsem drive zadal), taze ja jsem si to spojil s timto prechodem.
Odesláno 7. dubna 2005 20 let vcera vecer (06.04.2005) asi od pul devaty vecer, nevim do kdy (sel jsem spat)..
Odesláno 8. dubna 2005 20 let U nás aspon v mé častí, Brno je to bída, ani ne tak výpadky, ale odezvy. Nejsou vůbec stabilní a také se zvýšily. Doufam že s tim karneval něco udělá!
Odesláno 9. dubna 2005 20 let to mas pravdu ty odezvy sou opravdu sileny ..si pripadam jak na modemu ;p
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.