Návštěvník zatoichi Odesláno 15. března 2009 Sdílet Odesláno 15. března 2009 Zdravim, posledich par dni me nefungujou nektery stranky (www.lupa.cz , www.sms.cz , www.bsg.cz atd...) tracert na nefungujici stranky vypada naslednovne: 1 25 ms 12 ms 8 ms ip-89-102-134-1.karneval.cz [89.102.134.1] 2 * * * Vypršel časový limit žádosti. 3 * * * Vypršel časový limit žádosti. Zatimco ostatni stranky jedou uplne v pohode. Vubec si nedokazu vysvetlit proc najednou prestaly fungovat. S pc jsem zadny vylomeniny nedelal. Restart modemu nepomaha. Nejaky zkusenosti? Predem dikes za pomoc. Modem: Scientific Atlanta Lokalita: Plzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. března 2009 Sdílet Odesláno 16. března 2009 Me to jede. Co firewall ? Vzpominam si ze podobne problemy se tu kdysi uz resily, ale uz nevim s jakym vysledkem, zkus prohledat forum. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2009 Sdílet Odesláno 16. března 2009 A co dnes? Uz jdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pdi Odesláno 16. března 2009 Sdílet Odesláno 16. března 2009 Musím souhlasit, že v Plzni nejedou i další stránky, např. : www.dvb-c-shop.cz, www.slunecnice.cz a mnohé další. Tento stav trvá od pátku 13.3. Tenhle den, ale došlo k výraznému navýšení download rychlosti z tragických 2Mbit na cca 11Mbit (mám UPC Light, který si až do 7.3. držel svých 6Mbit, pak se to na týden výrazně zpomalilo), takže jsem zatím předpokládal, že ty stránky nejdou v souvislosti s nějakým upgrade sítě. UPC jsem zatím nekontaktoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zatoichi Odesláno 16. března 2009 Sdílet Odesláno 16. března 2009 tak asi bude cas kontaktovat podporu... stale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. března 2009 Sdílet Odesláno 17. března 2009 Mne tiez nejdu niektore stranky ( www.mesec.cz www.filaso.cz www.sms.cz ) a trva to uz niekolko dni. Lokalita Plzen - Slovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. března 2009 Sdílet Odesláno 17. března 2009 Ano, mam stejny problem.. Psal jim nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník WVJ Odesláno 17. března 2009 Sdílet Odesláno 17. března 2009 Vyzkoušel jsem výše napsané stránky a všechny mi jdou otevřít. Plzeň Bolevec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. března 2009 Sdílet Odesláno 18. března 2009 Tak jak to vypada dneska? Uz to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. března 2009 Sdílet Odesláno 18. března 2009 dnes funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.