Návštěvník Dragokazov Odesláno 1. dubna 2009 Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Řešíl jsem podobný problém s webama.. vyšeilo se to, až po instalaci vlastního dns serveru na síti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. dubna 2009 Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Prosím, můžete někdo zkusit www.atlas.cz? Nemůžu se na něj dostat. Ani na mail.atlas.cz. Nevím jestli je chyba u mne. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludek Odesláno 2. dubna 2009 Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Ne neni chyba u Tebe , je chyba u atlasu , nemuzu se tam dostat z prace. Nemuzu si pomoci ,ale s mailem na atlasu to jde od 10 k 1 . Tech tech. vypadku je hruza Ludek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 2. dubna 2009 Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Ani mne stránky atlas.cz nejdou. //Server nelze najít....// Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 2. dubna 2009 Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Díky všem mě to taky nešlo. Před chvilkou jsem se tam dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.