Odesláno 15. března 2009 16 let nedavno tu nekdo resil proc se da nahravat jen ze dvou muxu ..... reknu vam ze neco takoveho bych si pral i pro DVB-C http://www.parabola.cz/clanky/3462/drea ... rijimac-1/
Odesláno 16. března 2009 16 let Zajimava masinka, pokud si k ni prikoupite 2 tunery pro DVB-C a CA modul, tak by to melo fungovat i u UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. března 2009 16 let opravdu zajimava masinka Tomus , dneska je tu http://www.parabola.cz/clanky/3463/drea ... rijimac-2/ pokracovani clanku a je tam videt ze 2 tunery se daji vymenit , kdybi se dalo dokoupit 2x DVB-C tak by to bylo velice zajimave zarizeni , melby jsi k dispozici DVB- T, S, a C v jednom zarizeni , to by bylo husty ! jaka je cena? nevis ?
Odesláno 17. března 2009 16 let jaka je cena? něco přes 30 tisíc, tuším 27 +2x2 za dva DVB-C tunery Ale myslím si, že víc jak 3 HD obyčejné programy to stíhat nebude, max. tok 45Mb to není až tak moc, takže třeba NG HD + VOOM HD obojí pokud půjde skutečně ve Full HD, tak už to bude reagovat tak tak a pokud se k tomu přihodí ještě něco, tak to zdechne. 4 tunery je moc, to je lepší koupit 2x dvoutunerovej na 2 různá místa. Ještě kdyby tak šlo klonovat CI slot, jako se to dělá u satelitu. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 11. srpna 2009 15 let Mám ji doma na dva dny půjčenou, sehnal jsem si i DVB-C tuner a Technicrypt Conax modul. Ale ouvej - Technicrypt se po zasunutí do slotu nenajde - hlásí to, že v žádném slotu není nic zasunuto. V Dreambosu se moc nevyznám - jen to co jsem načetl za poslední dva dny v konferencích ) Takže jse se snažil všude možně a úspěch = 0. Vidím jen UPC a Z1, ostatní je zakódované. Na Dreamboxu běží Gemini 4. ve výpisu kernelu je : CI inserted no config values stop init Můžete někdo poradit kde je chyba ? Díky
Odesláno 11. srpna 2009 15 let Hmm, tak to vypada ze ten CI modul neni z Dreamboxem kompaktibilni. Zkus napsat primo vyrobci Dreamboxu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.