Odesláno 18. března 2009 16 let Je tu někdo z Hodonína komu taky nejde frekvence 730/6900 na ktere vysilaji stanice např. Meteo tv,Barrandov TV HD ? přijímač Handan5000 má tuto frekvenci červěně (neaktivní) Psal jsem na UPC ohledně tohoto problému ,jejich odpověd byla že stanice nevysilají
Odesláno 18. března 2009 16 let Já Praha řepy a tuhle frekvenci nenaladím na Bravii, na STB jede. Momentálně řeším se Sony přehrání FW na novější, pokud to nepomůže vypadá to na výrobní problém některých panelů. (konkrétně u x3000 model T1 nejde /T2 jde)
Odesláno 18. března 2009 16 let Vzhledem k tomu kolik je takových uživatelů (podle reakcí Licy a obecně po forech jich budou desítky až stovky) by pomohla zěmna frekvence. Bohužel UPC reaguje samozřejmě "na našich STB problém není, používejte je"
Odesláno 19. března 2009 16 let Já Praha řepy a tuhle frekvenci nenaladím na Bravii, na STB jede.Momentálně řeším se Sony přehrání FW na novější, pokud to nepomůže vypadá to na výrobní problém některých panelů. (konkrétně u x3000 model T1 nejde /T2 jde) tak zrovna typ LCD panelu se schopností něco naladit vůbec nesouvisí . . . a jestli máš typ T1 tak buď rád, je to ten lepší
Odesláno 19. března 2009 16 let Ono v nich podle servisů byli použity různé tunery, já to samozřejmě nemám jak ověřit, momentálně jsem v očekávání nového FW.
Odesláno 19. března 2009 16 let Ono v nich podle servisů byli použity různé tunery, já to samozřejmě nemám jak ověřit, momentálně jsem v očekávání nového FW. nevidím žádný důvod proč by tunery měli být odlišné kvůli jinému LCD panelu, pokuď použili různé tunery (což taky nemám jak ověřit), tak je problém v tuneru (nebo ve fw. který ho obsluhuje) ale určitě to nijak nesouvisí s LCD panelem
Odesláno 19. března 2009 16 let Já Praha řepy a tuhle frekvenci nenaladím na Bravii, na STB jede.Momentálně řeším se Sony přehrání FW na novější, pokud to nepomůže vypadá to na výrobní problém některých panelů. (konkrétně u x3000 model T1 nejde /T2 jde) A to ty televize funguji / nefungují na jednom místě (jednom kabelu) nebo je to na různých místech. Problém by pak mohl být v kabeláži. Na kmitočtu 730 MHz vysílá DVB-T MUX2 z Cukráku a Žižkova. Tak bych doporučil kontrolu kabeláže případně návštěvu technika UPC. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 19. března 2009 16 let UPC ten problém nezajímá pokud jede korektně jejich STB bohužel. A platit za to že přijede někdo kdo koukne zkusí - stb jede a tv nejede a odjede se mi nechce. Zatím jediná relevantní informace je ta, že novější verze FW bez problémů jede, resp. ještě sem nenarazil na TV s tímto nefunkčním muxem a problémem se zvukem na některých kanálech (ZDF info). Naopak s mým FW vím už min o 8 TV kde jsou navlas stejné problémy. Bohužel pokaždé jde o jinou lokalitu. Ono mi nezbyte nic jiného než zkusit tu změnu FW a pokud to nepomůže tak pořídit STB....
Odesláno 19. března 2009 16 let Ono v nich podle servisů byli použity různé tunery, já to samozřejmě nemám jak ověřit, momentálně jsem v očekávání nového FW. nevidím žádný důvod proč by tunery měli být odlišné kvůli jinému LCD panelu, pokuď použili různé tunery (což taky nemám jak ověřit), tak je problém v tuneru (nebo ve fw. který ho obsluhuje) ale určitě to nijak nesouvisí s LCD panelem bingo, T1 a T2 mají různý (a nezaměnitelný) FW (nikdo se mě neptejte proč ale je to tak) - tady může být ten problém (třeba..)
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.