Návštěvník borsuk Odesláno 25. března 2009 Sdílet Odesláno 25. března 2009 Zdravim, popisovane propojeno pres UTP kabel, rychlost tam i ven v poradku, co mne trapi: od vcerejsiho odpoledne trvale rychle blikani indikace WAN na Routeru a indikace PC na modemu, pred timto datem oba indikatory jen jakoby poblikavaly obcas, zkousel jsem restartovat modem i router, pro jistotu zmenit klic, bezvysledne. Jejich technik mi toto nedokaze nijak vysvetlit, jen konstatoval ze pokud pripojeni bezi jak ma, mam to nechat tak, mi to ale neda, cim toto muze byt, mate nekdo podobny problem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. března 2009 Sdílet Odesláno 25. března 2009 Klasika, to budou ARP pakety, muzes si do PC nainstalovat nejakej soft na sledovani paketu a hned uvidis co to je. Pokud jsou to ty ARP tak to v klidu ingoruj, jedna se o drobnou chybu na strane UPC. V minulosti se to tu uz nekolikrat resilo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník borsuk Odesláno 25. března 2009 Sdílet Odesláno 25. března 2009 Ok diky, byl jsem jakysi neklidny z tohoto, resilo...omlouvam se, nevyhledaval jsem, neprochazel jsem vsechny prispevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník spasen Odesláno 26. března 2009 Sdílet Odesláno 26. března 2009 Zdravim, popisovane propojeno pres UTP kabel, rychlost tam i ven v poradku, co mne trapi: od vcerejsiho odpoledne trvale rychle blikani indikace WAN na Routeru a indikace PC na modemu, pred timto datem oba indikatory jen jakoby poblikavaly obcas, zkousel jsem restartovat modem i router, pro jistotu zmenit klic, bezvysledne. Jejich technik mi toto nedokaze nijak vysvetlit, jen konstatoval ze pokud pripojeni bezi jak ma, mam to nechat tak, mi to ale neda, cim toto muze byt, mate nekdo podobny problem?? Používám stejný router již déle než rok a půl a projevuje se úplně stejně (rychlé blikání WAN diody). Nejedná se o závadu, ani nic neobvyklého, není to třeba řešit. Router jede spolehlivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AjSi Odesláno 26. března 2009 Sdílet Odesláno 26. března 2009 Zdravim, popisovane propojeno pres UTP kabel, rychlost tam i ven v poradku, co mne trapi: od vcerejsiho odpoledne trvale rychle blikani indikace WAN na Routeru a indikace PC na modemu, pred timto datem oba indikatory jen jakoby poblikavaly obcas, zkousel jsem restartovat modem i router, pro jistotu zmenit klic, bezvysledne. Jejich technik mi toto nedokaze nijak vysvetlit, jen konstatoval ze pokud pripojeni bezi jak ma, mam to nechat tak, mi to ale neda, cim toto muze byt, mate nekdo podobny problem??mam router TP -Link TL-R460 a blika mi to uplne stejne, nemusis si toho vubec vsimat, je to naprosto normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník borsuk Odesláno 26. března 2009 Sdílet Odesláno 26. března 2009 To se mi ulevilo, jsem se domnival ze se jedna o nejakou technickou zavadu, ale proc to zaclo tak divoce blikat az ted treti den, od UPC mam pripojeni od zacatku unora a urcite tohle nedelalo, proto ten neklid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. března 2009 Sdílet Odesláno 26. března 2009 Je mozny ze dalali nejakou zmenu hardwaru a tim to zaclo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kleff Odesláno 30. března 2009 Sdílet Odesláno 30. března 2009 Asi to souvisí s upgradem sítě, po hodně dlouhé době mi to začalo taky blikat. Někdy to dokonce router vyhodnotí jako DoS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr2009 Odesláno 26. září 2009 Sdílet Odesláno 26. září 2009 Pouziva nekdo tenhle router s modemem Thomson TCM390 ? Zda se ze je s tim problem, obcas komunikace chcipne a modem (ne router) se musi restartovat. Snazim se najit kde je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.