Odesláno 26. března 2009 16 let Jak máte nastevené Své televize ? Nebo jak mají být správně nastaveny ? Mě se osvědčilo toto, ale nejsem jist, zda to tak má být : Formát obrazovky - jsem nastavil širokoúhlý ( z výroby byl - SMART ) Auto Formát - jsem nastavil VYPNUTO ( z výroby ZAPNUTO ) Takto se jmenují položky u LCD SONY KDL26-V4500. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 27. března 2009 16 let Autor Nikdo nic ? Vice jak 50x téma přečteno, ale nikdo nenapsal jak to má nastaveno. Nebo se to bojíte napsat. ? 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 27. března 2009 16 let Tak já mám u KDL32W4000 nastaven formát - širokoúhlý Auto formát - zapnuto Při vypnutém auto formátu se u pořadů 4:3 nepřirozeně /deformovaně/ roztahuje obraz na celou plochu, což nesnáším. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 27. března 2009 16 let Nebojím se to napsat. Ale mám drobný problém. Nepamatuji si to. A televize je v jiném patře, než tam dojdu, zapomenu proč jsem tam šel. Domívám se, že mám automat. Nemám rád deformovaný obraz. To mám raději černé pruhy, po stranách při 4:3 a nahoře a dole při kino formátu. Upraveno 27. března 2009 16 let uživatelem Jaku
Odesláno 27. března 2009 16 let Autor Tak já mám u KDL32W4000 nastavenformát - širokoúhlý Auto formát - zapnuto Při vypnutém auto formátu se u pořadů 4:3 nepřirozeně /deformovaně/ roztahuje obraz na celou plochu, což nesnáším. Jenže u této varianty mají některé programy ( Prima... ) černé pruhy po stranách, což je podle mne horší varianta než deformace - roztažení obrazu. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 28. března 2009 16 let To je věc každého jak to vnímá. Já pokud to je 4:3 tak to tak beru. Někdy to upravím ručně na 14:9, ale jak co. Na zoom přepínám málokdy, je tam už větší ztráta obrazu na horním a dolním okraji a horší obraz. Většinou to nechám na 4:3. Nevadí mi to např. u CS Filmu a u jiných starých filmů na jiných programech. Jinak si vybírám jen stanice co vysílají 16:9. Buhužel pro řadu "věhlasných" programů éra 16:9 ještě ani nezačala. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.