Přejít na obsah

Pořídit si internet od UPC či ne ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník dzioush

Dobrý den ,

zvažuji přechod k UPC ,ale temata tady na foru mě dost odrazují . Vím že se sem chodí ventilovat uživatelé kterým to funguje hůř a že ti kteří jsou spokojeni sem moc nechodí . Přesto bych se chtěl zeptat někoho komu služba funguje korektne (tarif 20 mb ) jaké jsou zkušenosti s pingem , jak vypada treba tracert na nix.cz , jak vypada speedtest na rychlost.cz nebo speedtest.net , jaka je stabilita (jak se pohybuje rychlost v zavisloti na deni dobe ) a pripadne jestli je pocas dne nejaky packet lost . A uvedte prosim taky lokalitu . Diky za info

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1884-po%C5%99%C3%ADdit-si-internet-od-upc-%C4%8Di-ne/
Sdílet na ostatní stránky

Do konce brezna by melo (podle planu) dojit k dokonceni upgradu site, do tohoto data se podle me da jen spekulovat co je skutecny problem a co je jen docasne omezeni ze strany UPC, protoze na siti se jeste v urcitych lokalitach pracuje.

Kazdopadne ja jsem spokojen, rychlost temer vdy jede podle udavane.

Na konci brezna ma dojit jeste k navyseni, tak jsem sam zvedav jak to cele dopadne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Dobrý den ,

zvažuji přechod k UPC ,ale temata tady na foru mě dost odrazují . Vím že se sem chodí ventilovat uživatelé kterým to funguje hůř a že ti kteří jsou spokojeni sem moc nechodí . Přesto bych se chtěl zeptat někoho komu služba funguje korektne (tarif 20 mb ) jaké jsou zkušenosti s pingem , jak vypada treba tracert na nix.cz , jak vypada speedtest na rychlost.cz nebo speedtest.net , jaka je stabilita (jak se pohybuje rychlost v zavisloti na deni dobe ) a pripadne jestli je pocas dne nejaky packet lost . A uvedte prosim taky lokalitu . Diky za info

pokud mas jinou, lepsi moznost, tak urcite ne. napriklad netbox apod., ale bohuzel spolecnosti s lepsima sluzbama maj vetsinou mensi pokryti, bohuzel...

Ze své zkušenosti, kdy jsem začínal na karnevalu někdy před 8 lety, tak výpadky jsou opravdu minimální. Samozřejmě sem tam se vyskytl.

Během posledního půl roku jsem míval často problémy s pingem v online hrách a stále mívám, ale není to zase nic otřesného.

Torrenty jedou docela solidně dopoledne a odpoledne do 3, pak to klesá a večer mi to nefachá. Ale zase opravili Rapidshare, který celkem slušně tahá.

Návštěvník piposek
Reknu to takhle pokavad mas na vyber mezi adsl a kabelovkou tak ber kabel..

pokud bude upc to, co dela doted, ber radsi adsl 8)

Taky bych raději ADSL. Sice z něj dostanu jen okolo 6 mega, ale funguje všechno.

Návštěvník Milav

Těch 6 mega z ADSL O2 nedostaneš ani náhodou, kámoš ho má (nemají kabel) a jede max. okolo 2-3 mega, záleží na vzdálenosti od ústředny na počtu aktivních uživatelů ... Ber raději kabelovku, při tarifu 10M tam těch min. 6 mega mít budeš

Těch 6 mega z ADSL O2 nedostaneš ani náhodou, kámoš ho má (nemají kabel) a jede max. okolo 2-3 mega, záleží na vzdálenosti od ústředny na počtu aktivních uživatelů ... Ber raději kabelovku, při tarifu 10M tam těch min. 6 mega mít budeš

zalezi, na co chces net pouzivat, pokud treba na dc++ a torrenty, ktery jsou v soucasny dobe blokovany, tak upc urcite ne, pokud na prohlizeni stranek, mail apod., tak je jedno jestli budes mit 3 mega bo 6...pokud na neco jinyho, tak uz budes vedet sam... :wink:

chtelo by to testnout, jake rychlosti u adsl u vas dosahnes, zeptej se treba nekoho v okoli...

a o2 nejsou jedini, kdo adsl poskytuje

Návštěvník piposek

Takže... těch 290 metrů od ústředny jede sousedovi adsl na jeho 16M tarifu okolo 8 - 9 mega a blokované není nic - jeden poznatek... na mém kabelu 25M jedu 4-6 mega - druhý poznatek... co si lze z toho vyvodit???!!!

Ano, 6 mega, kde je blokovaný kde co.. díky, ale doporučit skutečně nemohu...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...