Přejít na obsah

Pořídit si internet od UPC či ne ?

Doporučené příspěvky

Me to torrenty vetsinou jedou bezproblemu, ale moc casto je nepouzivam.

Asi zalezi na konkretni lokalite a vytizenosti site.

ADSL je v soucastnosti na hranici svych moznosti, zatimco kabel ma do budoucna jeste slusne rezervy.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že se UPC chová jinak v lokalitě kde má konkurenci. U nás (Brno-Lesná) je v domě i Netbox a všechno funguje jak má. Vždy jsem měl rychlost jakou udávali a bez problémů mi jede vše, i DC, výpadky minimální. Tarif Easy mám za 199/měsíc. Nikde to oficiálně nenabízí, pouze jednotliví zástupci to nabízeli jako promo tarif. Když se na to ptal kolega co bydlí v centru, kde je pouze UPC, tak mu řekli, že má smůlu. DC mu prý taky jede špatně. Dneska, pokud bych se měl znovu rozhodnout, bych si vybral Netbox.

Návštěvník dzioush

no já jsem v lokalitě Uherské Hradiště a papirově nic lepsiho mit nemuzu . ASDL by sice slo ,ale nevim jak daleko je k usetredne a navic nemam pevnou ,ale kabelovku ano a tak by instalace byla jednoducha . Nikoho v okoli co ma tuto sluzbu neznam ,ale kdyz se pripojim na sousedovu wifi (nevim koho to konkretne je ) tak je to upc a jede to skoro furt 10 mbps (cti pokazde kdy jsem meril) . Takze asi do UPC pujdu . Chtel bych aby se mi tady vyjádrili hlavne spokojeni uzivatele (ja jasne ze na foru je nespokojenych vice ,protoze spokojeny uzivatel nema potrebu vyhledavat forum aby si ulevil a taky jsem tady nikoho nespokojeneho z Uherskeho Hradiste nevidel takze tady asi moc problemu nebude) . Diky za jakekoliv cene zkusenosti .

Upraveno uživatelem dzioush
Návštěvník dzioush

jeste bych chtel dodat ze puvodni majitel site je cabelplus , cetl jsem tu za kvalita site UPC je hlavne o tom jake mnelo predtim zazemi puvodni majitel . jak je to tedy s kvalitou byvale site cabelplusu . i kdyz u nas v dome pred nedavnem (asi dva mesice zpatky) mnenili tu bednu a asi i jeji obsah takze by to uz mnelo byt modernizovane .

btw : nevite nekdo co je v tech bednach ve sklepech domu ? je do toho dotazena optika nebo je do toho koax a jenom nejake zesilovace/filtry ? dost by mne toto zajimalo .

Me to torrenty vetsinou jedou bezproblemu, ale moc casto je nepouzivam.

Asi zalezi na konkretni lokalite a vytizenosti site.

ADSL je v soucastnosti na hranici svych moznosti, zatimco kabel ma do budoucna jeste slusne rezervy.

mas pravdu jen castecne, nemuzes porovnavat technoligii (adsl a EuroDOCSIS) vs kabely (dvojlinka a koax). na telefonnim vedeni existuji i jine technologie jako vdsl (10mbit symetricky) a vhdsl (100mbit symetricky). bohuzel se rychlost razantne snizuje se vzdalenosti od ustredny. a pochybuji, ze tyto technolgie vubec nekdy prijdou do praxe. s kyslikem asi urcite ne....

Návštěvník AjSi

no spokojeni uzivatele sou ti, kteri internet pouzivaj tak na browse a messaging...

kazdopadne si ujasni na co ten internet chces. v dobach kdy vsechno fungovalo tak jak melo tak karneval/upc byl pro me jasne nejlepsi isp, dneska uz je to trosku jinak, ale treba se to spravi v dubnu :) uprimne kdybych se ja ted rozhodoval do ceho skocit, tak radsi nez porizovat adsl nebo wifinu, tak do toho upc proste du znova ;)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...