Odesláno 31. března 2009 16 let Viz http://www.digizone.cz/aktuality/cesky- ... -vysilani/ Tak Sport 2 bude za 1050 Kč tak ,nevím není to moc???UPC to začíná přehánět!!!
Odesláno 31. března 2009 16 let To si snad dělají srandu, že to dají do supreme:((( Opravdu "zajímavý tah" nemám slov....
Odesláno 31. března 2009 16 let No ja myslim ze drive nebo pozdeji se objevi i v jinem tarifu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. března 2009 16 let A co to je dříve nebo později. Vzpomeňme na oba AXN scifi a crimi. Do současné doby nejsou ve standartu. Je sice pravda, že je nabízejí za korunu ke standartu, ale co až se jednou někdo vzbudí a řekne, že za ně chce třeba 2OO. Já tu politiku z jejich strany zkrátka nechápu a nejsem určitě sám.
Odesláno 31. března 2009 16 let Co si budem namlouvat, ideální řešení je jen jedno, nabídka must carry a zbytek nacenit jednotlivě po programech. Problém je, že něco má UPC "zdarma" (k něčemu jako bonus) něco má za peníze co jim zákazník nikdy nezaplatí Tady se jich musím zastat ono tvořit balíčky individuálně je nereálné vzhledem k nárokům výrobce/dodavatele obsahu.
Odesláno 18. července 2009 15 let Koukám, že Sport 2 mi běží v nabídce Standard. Už by se taky mohli rozhodnout, do které z nabídek ho zařadit. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 18. července 2009 15 let Sport 2 je zařazený jen v nabídce Supreme a v doplňkovém balíčku Plus. Můžu teda taky potvrdit, že to jde i mně. Ale jinak se chci zeptat, vadí ti to, že ti Sport 2 běží?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.