Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Je normální že ten lepší přijímač Handan CV7000 dost dlouho startuje po zapnutí ? Připadne mě to celou věčnost jak na displeji jezdí "hádek" než se spustí. ten starší CV5000 teda startoval rychle.

Taky jsem zjistil že není rozdíl v kvalitě SD programů na 106 plazmě přes SCART u CV5000 a HDMI CV7000.

Taky přes HDMI nepřepne TV automaticky vstup na HDMI po apnutí jako SCART :(

doufám že přibudou nějaké další HD kanály, jinak to nemá smysl za těch +150Kč/měs.

Odesláno

1-ano startuje se déle

2-subjektivní pocit.mám jenom 82,ale hd vysílání je očividně lepší

3-ano,nepřepne,musíš to udělat ručně přes tv ovladač

4-určitě přibudou

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Taky mě ten Handan 7000 HD blbne, když ho pustím tak nejde vůbec zvuk, propojení mám přes HDMI na plazmu Panasonic, musím ten Handan znovu vypnout a zapnout, potom ten zvuk naskočil, nemá s tím někdo takový problém ?

Takže ho musím 2x vypnout a zapnout a vzhledem k pomalosti startu toho setboxu je to celá věčnost, uvažuju proto že ho vrátím a nechám si 5000.

Odesláno

Já mám zase opačný problém. jde zvuk (přes AV receiver), ale nejde obraz jenom tma a TV hlásí, že není signál. Vypnout/zapnout moc nepomáhá. Musí se počkat, až se umoudří a poté se obraz objeví. Někdy mu to trvá několik minut, což není zrovna nejpříjemnější.

Odesláno

tohle jsem taky řešil, lcd toshiba nechtěla vzít zvuk digitál přes hdmi, musel jsem propojit audio analog, také pomohle nastavit v tv zvuk v hdmi na digitál, auto blblo, zvuk vypadával, taky pomohl "lepší" kabel než dodávaný hdmi k 7000, velký rozdíl v kvalitě obrazu, časem si zvuk sedl, možná pomohlo nové sw.

Odesláno

možná také "lepší" kabel, doporučuji půjčit a vyzkoušet

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague