Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

A časem Vám přijde takovýto mail:

Vážený zákazníku,

rádi bychom Vás upozornili, že z přidělené IP adresy, kterou používáte v rámci služby společnosti České Radiokomunikace a. s. – Premium ADSL 2008 8192/512 Voice jsou odesílána data a informace, která jsou chráněna zákonem č. 121/2000 Sb., ( autorský zákon ) , v platném znění ( dále jen “ autorský zákon” ).

Na tuto skutečnost Vás upozorňujeme na základě informací od zástupce, resp. vlastníka autorských práv ID: 182-70323250 ze dne 7. prosince 2008. Z Vám přidělené IP adresy byla sdílena data chráněná autorským zákonem.

Žádáme Vás proto o neprodlené prověření a nápravu stavu do 15 kalendářních dní tak, aby nebyla porušována zákonná práva vlastníka duševního vlastnictví a autorského díla. V souladu s Všeobecnými podmínkami poskytování veřejné dostupných služeb elektronických komunikací společnosti České Radiokomunikace a. s., bod 4.4.1, 4.4.3, 4.4.6 a 13.6 může být tento stav vyhodnocen jako porušení výše uvedených smluvních podmínek provozu služby a dle bodu 4.1.3 může být poskytování služby omezeno do doby nápravy. Součástí tohoto upozornění je příslušný log, který specifikuje konkrétní data, která byla sdílena a jsou chráněna ze strany obecně závazných právních předpisů ČR.

S pozdravem

oddělení Péče o zákazníky

České Radiokomunikace a.s.

Prisel mi tento email, ikdyz IP adresa a veci stahovane nebo uploadovane z torrentu nebyli vubec moje. Je to spam nebo omyl? A jak vubec znaji muj email?

Odesláno

Samozrejme mam pripojeni od UPC a ne ADSL.

Odesláno

pockej, takze ty nemas a v tu dobu si nemel pripojeni od radiokomunikaci a tohleto ti prislo na tvuj osobni mail? :D

//este jesi to chapu dobre, ses u upc a radiokomunikaci ti posilaj takovyhle maily? a vis co je dneska za datum?

Odesláno
pockej, takze ty nemas a v tu dobu si nemel pripojeni od radiokomunikaci a tohleto ti prislo na tvuj osobni mail? :D

//este jesi to chapu dobre, ses u upc a radiokomunikaci ti posilaj takovyhle maily? a vis co je dneska za datum?

Jo presne tak. Nikdy jsem nemel jine pripojeni nez UPC.

Jak je tedy mozny ze mi to prislo na muj email?

Odesláno

A v tom logu o nich je co ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Je tam napsana nejaka IP adresa a torrenty z kterych a co se stahovalo - nejaka hra.

Ja z nich urcite nestahoval a vubec ne tu hru.

Odesláno

Tak to mi příjde jako pěkná blbost :D asi omyl... Ale udělat mi to poskytovatel netu tak se tak vytočím že jdu asi hned k někomu jinému :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague