Odesláno 1. dubna 2009 16 let Píšou tam něco, že když to nejde přečíst, tak mám klepnout na "zde", ale není tam žádný odkaz ani to není vysvícené. Nevím co s tím mám dělat. Volej vĂc, dostaĹ vĂcPokud se Vám email správnÄ› nezobrazuje, kliknÄ›te prosĂm zde -------------------------------------------------------------------------- Chcete zĂskat ZDARMA programy AXN Sci-fi a AXN Crime? Na AXN CRIME poznáte svÄ›t zloÄŤinu s tÄ›mi nejlepšĂmi televiznĂmi detektivy z celĂ©ho svÄ›ta. S AXN SCI-FI objevĂte novĂ© dimenze Ĺľivota, prostoru nebo novĂ© galaxie a futuristickĂ© vesmĂry. Co kdyĹľ nemám sluĹľbu aktivovanou? Nic se nedÄ›je, opÄ›t se podĂvejte na www.upc.cz a v sekci Moje UPC si sluĹľbu jednoduše aktivujte. StaÄŤĂ se pouze zaregistrovat. Pak jiĹľ mĹŻĹľete aktuálnÄ› sledovat, kolik máte provoláno. Jak zĂskat AXN Sci-fi a AXN Crime ZDARMA? StaÄŤĂ do konce zúčtovacĂho obdobĂ, tedy do 22. 4. 2009 provolat s pevnou linkou od UPC minimálnÄ› 99 KÄŤ. Programy vám budou spuštÄ›ny od 3. 5. 2009 do 3. 6. 2009 zcela zdarma. Jak se do akce pĹ™ihlásĂm? Do akce nenĂ tĹ™eba se pĹ™ihlašovat. Pokud splnĂte výše popsanĂ© podmĂnky, balĂÄŤek vám spustĂme automaticky. Jak zjistĂm, kolik jsem uĹľ provolal? Jednoduše, staÄŤĂ se podĂvat na www.upc.cz a v sekci Moje UPC zjistĂte, kolik jste jiĹľ provolal. Ceny jsou uvedeny s DPH. -------------------------------------------------------------------------- Pokud se Vám email správnÄ› nezobrazuje, kliknÄ›te prosĂm zde. Toto je obchodnĂ sdÄ›lenĂ spoleÄŤnosti UPC ÄŚeská republika, a.s., v pĹ™ĂpadÄ›, Ĺľe si nepĹ™ejete dále dostávat marketingovĂ© materiály a obchodnĂ sdÄ›lenĂ o UPC, kliknÄ›te, prosĂm zde.
Odesláno 1. dubna 2009 16 let Asi tam maji nastevene nejake spatne kodovani jazyka, nebo to tvuj klient spravne neprelozi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.