Návštěvník davson Odesláno 1. dubna 2009 Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Píšou tam něco, že když to nejde přečíst, tak mám klepnout na "zde", ale není tam žádný odkaz ani to není vysvícené. Nevím co s tím mám dělat. Volej vĂc, dostaĹ vĂcPokud se Vám email správnÄ› nezobrazuje, kliknÄ›te prosĂm zde -------------------------------------------------------------------------- Chcete zĂskat ZDARMA programy AXN Sci-fi a AXN Crime? Na AXN CRIME poznáte svÄ›t zloÄŤinu s tÄ›mi nejlepšĂmi televiznĂmi detektivy z celĂ©ho svÄ›ta. S AXN SCI-FI objevĂte novĂ© dimenze Ĺľivota, prostoru nebo novĂ© galaxie a futuristickĂ© vesmĂry. Co kdyĹľ nemám sluĹľbu aktivovanou? Nic se nedÄ›je, opÄ›t se podĂvejte na www.upc.cz a v sekci Moje UPC si sluĹľbu jednoduše aktivujte. StaÄŤĂ se pouze zaregistrovat. Pak jiĹľ mĹŻĹľete aktuálnÄ› sledovat, kolik máte provoláno. Jak zĂskat AXN Sci-fi a AXN Crime ZDARMA? StaÄŤĂ do konce zúčtovacĂho obdobĂ, tedy do 22. 4. 2009 provolat s pevnou linkou od UPC minimálnÄ› 99 KÄŤ. Programy vám budou spuštÄ›ny od 3. 5. 2009 do 3. 6. 2009 zcela zdarma. Jak se do akce pĹ™ihlásĂm? Do akce nenĂ tĹ™eba se pĹ™ihlašovat. Pokud splnĂte výše popsanĂ© podmĂnky, balĂÄŤek vám spustĂme automaticky. Jak zjistĂm, kolik jsem uĹľ provolal? Jednoduše, staÄŤĂ se podĂvat na www.upc.cz a v sekci Moje UPC zjistĂte, kolik jste jiĹľ provolal. Ceny jsou uvedeny s DPH. -------------------------------------------------------------------------- Pokud se Vám email správnÄ› nezobrazuje, kliknÄ›te prosĂm zde. Toto je obchodnĂ sdÄ›lenĂ spoleÄŤnosti UPC ÄŚeská republika, a.s., v pĹ™ĂpadÄ›, Ĺľe si nepĹ™ejete dále dostávat marketingovĂ© materiály a obchodnĂ sdÄ›lenĂ o UPC, kliknÄ›te, prosĂm zde. Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/1895-nejde-%C4%8D%C3%ADst-emaily-od-upc/ Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. dubna 2009 Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Asi tam maji nastevene nejake spatne kodovani jazyka, nebo to tvuj klient spravne neprelozi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/1895-nejde-%C4%8D%C3%ADst-emaily-od-upc/#findComment-29194 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.