Odesláno 1. dubna 2009 16 let Nevíte někdo,proč už není v analogu Barrandov?Včera ještě byl-přelaďoval jsem,ale zřejmě ho UPC dalo do digitálu.Kdysi na původním frekvenci bylo ZDF,ani to nejde najít.Dík za vzkazy.
Odesláno 1. dubna 2009 16 let V Brne jede. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. dubna 2009 16 let Phar: Možná v noci jsi je neměl, ale já teď v analogu mám i ČT4 sport i TV Barrandov.
Odesláno 2. dubna 2009 16 let Neměl jsem je uz odpoledne a nebyly tam ani když jsem šel v půl sedmý večer do práce. Ale jinak máš pravdu, dneska už tam jsou. Asi "standardní" výpadek.
Odesláno 1. července 2009 15 let Proc ode dneska uz neni teletext na TV Barrandov..? Ostrava-Dubina Edit: tak stacilo napsat na UPC, a ejhle, po cca. tydnu se tam znova objevil. - - - CA modul OVA
Odesláno 25. července 2009 15 let Taky vam co chvili (nekdy i cely den) sviti na obrazovce SERVICE IS NOT RUNNING OR SCRAMBLED...? Zrovna jako ted...... - - - CA modul OVA
Odesláno 25. července 2009 15 let To je spatnym signalem na HS, mozna bourka. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.