Návštěvník pavel Felzmann Odesláno 7. dubna 2009 Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Co mám dělat když skládám a opravuji počítače pro známé a s každým se samozřejmě potřebuji připojit na net. Zrušili jste mi živnost, nebo minimálně znepříjemnili protože musím přehazovat mou registrovanou síťovou kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kleff Odesláno 7. dubna 2009 Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny Odesláno 7. dubna 2009 Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Nevím o tom, že bych měl zaregistrovanou MAC adresu v síti. (Síť Karnevalu) I když je mi to jedno, stejně tam mám router, tak jak ti radí Kleff. Citovat 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 8. dubna 2009 Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 (upraveno) A proč to řešíte tady, v sekci digitální televize? Upraveno 8. dubna 2009 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník yoky Odesláno 8. dubna 2009 Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 sorry za off topic, ale Pavle broadband router (kabelový)to řeší a nepotřebuješ dělat čachry s kartou a připojíš cokolv bez toho aby si měnil a registroval MAC adresy. Pokud jde o UPC tak vyzkoušené jsou ASUS, Baricade, pozor na edimax moc nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. dubna 2009 Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Staci kdyz po pripojeni jineho PC restartujes (chvilkovym odpojenim od el. napajeni)kabelovy modem, ten si pak nacte MAC adresu sitove karty v PC a zase to beha. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2009 Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Chlapi, já měl pocit, že už ty registrace zrušili. Že se můžeme k netu připojit jakýmkoli počítačem s jakoukoli MAC adresou. Když se připojím do nastavení mého účtu, tak už tam ta volba na registraci nové MAC adresy není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník yoky Odesláno 8. dubna 2009 Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Ha to jsem si ani nevšiml. Očichám to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. dubna 2009 Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Registrace MAC uz jsou u UPC davno zrusene. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník yoky Odesláno 8. dubna 2009 Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 tak nechápu proč mění síťovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.