Odesláno 7. dubna 2009 16 let Co mám dělat když skládám a opravuji počítače pro známé a s každým se samozřejmě potřebuji připojit na net. Zrušili jste mi živnost, nebo minimálně znepříjemnili protože musím přehazovat mou registrovanou síťovou kartu
Odesláno 7. dubna 2009 16 let Nevím o tom, že bych měl zaregistrovanou MAC adresu v síti. (Síť Karnevalu) I když je mi to jedno, stejně tam mám router, tak jak ti radí Kleff. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 8. dubna 2009 16 let A proč to řešíte tady, v sekci digitální televize? Upraveno 8. dubna 2009 16 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 8. dubna 2009 16 let sorry za off topic, ale Pavle broadband router (kabelový)to řeší a nepotřebuješ dělat čachry s kartou a připojíš cokolv bez toho aby si měnil a registroval MAC adresy. Pokud jde o UPC tak vyzkoušené jsou ASUS, Baricade, pozor na edimax moc nefunguje.
Odesláno 8. dubna 2009 16 let Staci kdyz po pripojeni jineho PC restartujes (chvilkovym odpojenim od el. napajeni)kabelovy modem, ten si pak nacte MAC adresu sitove karty v PC a zase to beha. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. dubna 2009 16 let Chlapi, já měl pocit, že už ty registrace zrušili. Že se můžeme k netu připojit jakýmkoli počítačem s jakoukoli MAC adresou. Když se připojím do nastavení mého účtu, tak už tam ta volba na registraci nové MAC adresy není.
Odesláno 8. dubna 2009 16 let Registrace MAC uz jsou u UPC davno zrusene. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.