Odesláno 8. dubna 2009 16 let Ahoj, mám Handan CV-7000 HD a celkem často se mi nenačtou programy, takže musím vypnout a následně pak zapnout setbox a až pak to jde, ale po chvilce to třeba musím udělat znovu. Dělá to hlavně při přepnutí na HD kanály. Je to na reklamaci ?
Odesláno 8. dubna 2009 16 let Nenactou znama ze prepnes na kanal a je tam cerna obrazovka ? Pokud ano tak zkus pak prepnout cerveny tlacitkem na radia a zpet na TV. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. dubna 2009 16 let poslední 3 týdny se zasekávají programy na prvním muxu, čt, nova a prima, ostatní jedou v pohodě, mám i 6000 a ta jede ok, nemá někdo radu ?
Odesláno 9. dubna 2009 16 let Tohle uz se zde resilo snad 100x, problemu muze byt vic, zacni kontrolou kabelu, konektoru a jejich spoju, zkus STB pripojit co nejbliz zasuvce od UPC at mas jistou jestli je problem u tebe - za zasuvkou nebo pred ni - problem UPC Muze to byt i rusenim ktere pronika do kabelu diky nejakemu problemu - spatny spoj, zlomeny kabel apod. Ruseni se ale versinou projevuje tak ze to obcas jede a obas ne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.