Odesláno 6. října 2019 5 let Ahoj. U mého modemu Technicollor TC 7200 v poslední době divně bliká LED s popisem US. Poblikává v pravidelném intervalu - odhadl jsem interval na 1,5s. Vím že to v minulosti nedělalo. Možná to nic neznamená, ale raději se tady zeptám jestli se modem chová normálně. Já si před modem v posledních týdnech parkuji pouzdro na brýle, takže jsem si tohoto pravidelného blikání nevšiml. Modem jsem i na nějakou dobu vypnul a opětovně zapnul. Dělá to stále. Je to tedy normální? Díky. KEMA.
Odesláno 6. října 2019 5 let Koukl bych se do navodu toho modemu , je na webu UPC www.upc.cz Jeste se muzes mrknout do weboveho rozhrani modemu, zda na upstreamu neni nejaky problem se signalem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. října 2019 5 let Ked blika US, znamena to, ze modem nevie spojit upload kanaly, za normalnych okolnosti by mali svietit svietit stale minimalne Power, DS, US, Online (dalsie podla zapojenia - WiFi, Ethernet ci telefon).. internet inak bezi? Super - Základní - Bratislava
Odesláno 10. října 2019 5 let Ano. Internet funguje. Zde je video jak to poblikává. https://webshare.cz/#/file/66b2dq10R2 V 7. 10. 2019 v 1:08 AM, tomus napsal: Koukl bych se do navodu toho modemu , je na webu UPC www.upc.cz Jeste se muzes mrknout do weboveho rozhrani modemu, zda na upstreamu neni nejaky problem se signalem. To je zde?http://imgWorld.cz/nhhNuq6Odf.jpg
Odesláno 10. října 2019 5 let Zkoušels dotaz na technické podpoře? (Mně trvale svítí.) Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 10. října 2019 5 let Zkontroluj přívodní kabel co vede od zásuvky UPC k modemu, zda neni někde zlomeny nebo poškozený a také konektory, klidně je odsroubuj a znovu zasroubuj, když to nepomůže tak zavolej na UPC a oni ti to na dálku zkontroluji. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. října 2019 5 let Na technickou podporu UPC jsem psal. Zatím neodpověděli. Ale dočetl jsem se tam že zavedli novou službu - restart modemu na dálku. Ale to s tím asi nesouvisí. Ty kabely prohlédnu. Tak už mám odpověď od UPC: "Kontroloval jsem Váš kabelový modem, nyní se hlásí na síti bez problémů, bez jakékoli ztrátovosti a signál je také v pořádku. Připojení by tedy mělo být plně funkční. V případě potíží odpovězte nás kontaktujte telefonicky na čísle 241 005 100 (případně 729 929 111) a společně vše prověříme."
Odesláno 11. října 2019 5 let Hele zkus občas udělat rychlostni test na http://speedtest.dkm.cz/ Pokud bude rychlost odpovídat tvému tarifu a ping bude někde do 20 ms, tak není potřeba se tím dál znepokojovat. Ještě můžeš modem na chvilku odpojit od elektrického napájení a zase ho zapojit, tím se modem restartuje, když to nepomůže Je tu ještě možnost vyresetovat modem do továrního nastavení a toho podržením malého tlačítka ze zadní straně modemu na asi 10 vteřin. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. října 2019 5 let Jojo. Vyzkouším. A ty kabely vypadají OK. Dokonce jsem u koaxu proměřil i odpor mezi jádrem a pláštěm. Jestli třeba není někde zlomený. Není a ani nemá kde. Jde skoro rovně k modemu. Kromě toho továrního nastavení jsem zatím vyzkoušel vše. Je to záhada. Třeba mi tam někdo vlezl z venku - nějaký "hekr" :-) HURÁ - pomohlo Tovární nastavení z web rozhraní modemu. Tak děkuji za pomoc. Snad to je už OK. Ale stejně mně zajímá co mi ten modem říkal.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.