Odesláno 8. dubna 2009 16 let Dobry vecer, mam jeden velky problem,koupil jsem od jednoho prodejce set top box UPC CV-5000 CINX IL se smart kartou .Set top box jsem normalne zapojil chvili fungoval normalne a pote se seknul a od te doby nejdou televizni programy,zkousel jsem naistalovat nejnovejsi sw ,ale stale nejde,chyba bude ocividne ve smart karte.Jinak smlouvu od upc mam s jednim set top boxem,tedka tenhle novy potrebuji zapojit k jine televizi.Muzu neco udelat?Moc dekuji za pripadne odpovedi
Odesláno 9. dubna 2009 16 let A to jsi ten STB koupil v eshopu Lica, nebo např. v Aukru. Jestli jinde než v eshopu tak máš asi smůlu. Potom taky zkontroluj na obou STB jestli máš stejné předplatné. Pokud né, tak volej UPC Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 9. dubna 2009 16 let Ono je to celkem prosté - karta je majetkem UPC a jako s takovou se s ní logicky nesmí obchodovat - jako bys prodal sousedovo auto někomu jinýmu
Odesláno 9. dubna 2009 16 let Pokud jsi nekoupil u autorizovaného prodejce (Lica), který Ti obstará i aktivovanou kartu přímo od UPC tak máš velkou smůlu. Karty vystavuje ne prodejce ale UPC. Jo to je pak smůla.
Odesláno 9. dubna 2009 16 let Řešení je koupit TECHNICRYPT CXV ( za řádově 1.700,- Kč), strčit ho do CV-5000 CINX IL a vesele se koukat na televizní programy, které máš zaplacené. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 9. dubna 2009 16 let Kde jsi ten STB koupil ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. dubna 2009 16 let od jednoho znameho,set top box byl uplne novy zabaleny ,jeste v zatavenem sacku atd. Chyba je teda v aktivaci te smart karty,da se tedy dodatecne nejak aktivovat?Popr. nejak primo pres UPC za nejaky poplatek?Dekuji moc vsem za odpovedi
Odesláno 9. dubna 2009 16 let řešení je objednat u fy Lica modul CAS7 se spárovanou kartou a to pak do stb zasunout. Cena je 1688,- i s poštovným.
Odesláno 9. dubna 2009 16 let To je pomerne nakladne reseni za 1688 , nevite nekdo ,jestli staci do UPC jen zavolat a pozadat je o aktivaci karty?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.