Přejít na obsah

router Edimax BR-6104K Nastavení

Doporučené příspěvky

Návštěvník AjSi
Ahoj mohl bys mi to popsat podrobněji to nastavení v počitači hlavně jak se ktomu dostanu mam windows XP a IP adresu tam mam napsat co mam od UPC a nebo tu routrovou dík předem :roll::roll:
na tom odkazu co sem postnul je podrobnej navod. najdi si v tom seznamu tvuj router, pak co chces forwardovat(proste neco vyber, princip je stejnej), a pak uz to snad zvladnes sam(jesi neumis anglicky tak mi hod pm no)
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1917-router-edimax-br-6104k-nastaven%C3%AD/page/2/#findComment-30005
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kleff
Když to mam bez routru tak my server běží na ip adrese 84.242.92.243:28960 to mam v nastaveni serveru a tak mě ostatní najdou ten port sem tam zadaval ale je to pořad to same tak nevym co stim. :(:(

Ostatně pod stejnou IP budeš navenek vystupovat i při naforwardovani portu.

V routeru si nastav aby tvemu pocitaci prideloval stale stejnou lokani IP, pak nemusis resit nastaveni IP v pocitaci a nechas tam zjistit IP automaticky. V routeru pak nastavis ve forwardovani portu lokalni IP tveho pocitace a port na kterem na pocitaci nasloucha server.

A pokud nekde nemas v routeru neco zablokovanyho tak to musi fungovat (pokud ovšem cod funguje i na naforwardovanym portu). Jinak pokud si doted mel komp primo na modemu, tak si muzes nastavit v routeru IP svyho kompu do DMZ (coz je vicemene taky naforwardovani portu).

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1917-router-edimax-br-6104k-nastaven%C3%AD/page/2/#findComment-30008
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...