Návštěvník totaljoint Odesláno 20. dubna 2009 Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Zdravim, od navyseni rychlosti, rychlost i celkem odpovida 20/1,5 ping na seznam 15-22ms... Mam modem WebStar-dostal sem ho pred 3ma rokama ke Karnevalu,samozrejme jede 24/7/365v kuse... Posledni mesic registruju Kdyz zacnu hrat neakou hru po netu a zacne prez modem proudit vice mnozsvi dat a kontrolky zacnou tak krasne blikat tak asi po pul hodine hrani prestane blikat kontrolka SEND (Ale vse jede jak ma) a po dalsich cca 3 hodinah se resne modem sam a kontrolky zase na pul hodky vsechny fungujou a porad dokola, Restart modemu mi trva cca 30 vterin ale mezi tim samozrejme spadnou vsechny aplikace internet vyzadujuci... Mam pozadovat taky reklamaci? Aby neprisel typek nevymenil modem i adapter a bez vysledku jako jsem tu nekde zahlid... JInak jsem z Ostravy-Jihu (Hrabuvka) a koukam ze zase se tu delaj od Venuse vykopove prace po trase kabelovky, jestli to nema s tim neco spolecnyho jestli teda fakt neposilujou tu sit a dela to ted bordel... Dik. Sry nechtel sem delat new topic ale klikl sem dole na misto odpovedet na nove tema, treba to hodte nekdo do padani modemu, tam jsem to chtel puvodne napsat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník totaljoint Odesláno 20. dubna 2009 Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 A nebo se hned vedle vtisla poda s optikou koukal sem na cenik a rychlost 50M/6M o pade drahsi nez platim ted 20/1,5 a jeste jaksi hapruje... Vona se taky naskytuje prilezitost slevy, kdyz pouziu tady osveceny bububu ze to jede spatne atd. ale naco net se slevou kdyz na tom nejde pomalu nic delat... Tagze uvidime a kdyz to tak vemu je levnejsi obednat si net od pody na ostravskem pevnem cisle a prez formular zrusit UPC, nez volat 3x na drahy upc cislo aby to zpravili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník UPC-021 Odesláno 8. května 2009 Sdílet Odesláno 8. května 2009 Podu mám, rychlost je stabilní, dodržují ji. Omezení P2P nebo FUP tam taky není. Za drobný příplatek (180Kč) získáš navíc IPTV a o 10 Mbit internetu více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.